Kendriks Lamārs otro nedēļu numur 1 ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) ar albumu «To Pimp A Butterfly» saglabājis 1. vietu ASV pieprasītāko ierakstu «Billboard 200» topā, ziņo «billboard.com».

Albums jau iznākšanas brīdī sasniedza globālu straumēšanas rekordu. Pirmajā dienā to pakalpojumā «Spotify» noklausījās 9,6 miljoni cilvēku. Tāpēc nav brīnums, ka ieraksts iekarojis pasaules mūzikas lielvalstu topus.

Šīs nedēļas griezumā albums pārdots 123 000 vienību, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

«To Pimp A Butterfly» seko 2012. gada platei «Good Kid, MAAD City».

Nule publicēts arī aktuālā singla video «King Kunta».

Kompānijas «Fox» seriāla «Empire» skaņu celiņš saglabājis 2. vietu, bet uz 3. vietu pakāpies rakstnieces E.L. Džeimsas erotiskās triloģijas «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») pirmās daļas ekranizācijas skaņu celiņš (54 000).

Četru «Grammy» balvu ieguvējs, britu dziedātājs Sems Smits ar «In the Lonely Hour» noslīdējis no 9. uz 4. vietu, bet amerikāņu popmūzikas dīva Teilore Svifta (Taylor Swift) ar dižpārdokli «1989» numur 5.

7. vietā jauns repera Action Bronson albums.

Bērnu mūzikas izlase «Kidz Bop 28» noslēdz top10.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu