Skolēnu brīvlaikā dominē «Pībodija kungs un Šērmens»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vēl viena izcila nedēļas nogale, pateicoties skolēnu brīvlaikam, Latvijas kinoteātros padevusies piedzīvojumu animācijas filmai «Pībodija kungs un Šērmens» (Mr. Peabody & Sherman), ziņo «kinokino.lv».

Otrajā nedēļas nogalē filmu noskatījušies 8965 cilvēki. Pirmajās desmit dienās kopā jau vairāk par 30 tūkstošiem pārdotu biļešu, kas praktiski jau tagad garantē vietu gada top 20.

Anotācija: Pībodija kungs - uzņēmējs, izgudrotājs, zinātnieks, Nobela prēmijas laureāts, gardēdis, divkārtējs olimpiskais čempions un ģēnijs. Ak jā, starp citu - viņš ir suns. Ar savas laika mašīnas palīdzību Pībodija kungs kopā ar pieņemto dēlu Šērmenu ceļo pagātnē, lai klātienē vērotu nozīmīgākos vēsturiskos notikumus un satiktu slavenas vēsturiskas personības. Bet, kad Šērmens pārkāpj laika ceļošanas noteikumus, mūsu varoņiem ir atkal jādodas bīstamos piedzīvojumos, lai atjaunotu vēsturisko notikumu pareizo secību un izglābtu nākotni. Turklāt Pībodija kungam būs jātiek galā ar visgrūtāko uzdevumu - jākļūst Šērmenam par īstu tēvu.

Otro vietu nemainīgi ieņem asa sižeta filma «Need For Speed: Ātruma slāpes» («Need For Speed»). Šoreiz 3160 skatītāji, bet to kopskaits stabili pārsniedzis 10 tūkstošus.

Atkal teju nemainīgu apmeklētības līmeni uzrādījusi studijas F.O.R.M.A. producētā latviešu spēlfilma «Džimlai rūdi rallallā!». Pārdotas 2639 biļetes, bet skatītāju kopskaits jau pārsniedzis 10 tūkstošus.

Uz ceturto vietu atkāpies grāvējs «300: Impērijas dzimšana» («300: Rise of an Empire»). To noskatījušies 1752 cilvēki. Skatītāju kopskaits pamazām tuvojas 20 tūkstošiem.

Piecnieku noslēdz nedēļas spēcīgākā debitante «Vijs». Krievijas 3D grāvējs savācis 1751 skatītāju, kas ievērojami atpaliek no prognozētā daudzuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu