TE!: slēpņotāju brālība Ērgļos, «Varenais Šmits» un Miera iela

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

20. marta raidījumā TE! Latvijas dažādību svinēsim četrās manierēs. Māra ķemmēs Rīgas labsajūtas bizi Miera ielu. Māris Olte ar saviem puikām navigēs geokešeru brālības nosprausto tīklu. Bet Pauls Timrots pabeigs, ko labi iesāka iepriekšējā sērijā, un inspicēs Alūksnes perifēriju. Tikmēr Marta ar Gustavu lūkosies tur – prom no Zemes, tumšajā, taču krāsainajā kosmosā, kurā katrs varot atrast kaut ko, ko saukt par savu. Skatieties ceturtdien LTV 1, plkst. 21:15.

Latvijas jaunatklāšanas komanda TE! astronomisko pavasari sagaidīs Ērgļos, Alūksnē, Baldonē un Rīgā. Māris Olte ar saviem trīs dēliem Ērgļu apvidū izzinās, kas ir slēpņošana. Viņiem palīdzēs rūdītu slēpņotāju ģimenīte – četri Ozoliņi. Kopā tiks meklēti citu atstātie slēpņi un veidoti savi, turklāt ar uzdevumu.

Māra Kampernova Rīgā meklēs 20. gadsimta atstātās pēdas, baudīs Miera ielas brīvdomīgo gaisotni, ieskatīsies Latvijas saldākā muzeja – «Laimas šokolādes muzeja» – ekspozīcijā un noslēgumā ļausies sērfotāju mežonīgajam valdzinājumam.

Gustavs Terzens un Marta Selecka sagaidīt pavasari dosies uz Baldoni, kur atrodas Eiropas lielākais teleskops «Varenais Šmits». Viņi arī satiks Latvijas astronomu-amatieri Kristapu Kemleru, kurš ar zvaigžņu vērošanu aizrāvies tik nopietni, ka pat izveidojis savu mikroobservatoriju Amatas novadā. Pauls Timrots savukārt turpinās inspicēt Alūksni.

TE! LTV 1 demonstrē ceturtdienās plkst. 21:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 11:00. Visas raidījuma epizodes var skatīties arī VFS Films mājas lapā http://vfs.lv/.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu