Arī Latvijas kinoteātros topā animācijas filma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Līdzīgi kā Ziemeļamerikā, arī Latvijas kinoteātros topā šonedēļ ir piedzīvojumu animācijas filma «Pībodija kungs un Šērmens» (Mr. Peabody & Sherman), ziņo «kinokino.lv». Kopumā apmeklētības ziņā aizvadīta iespaidīga nedēļas nogale.

Kopā ar Bērnu rīta aktivitātēm jauno animācijas filmu noskatījušies 11714 cilvēki, kas ir labākais rezultāts starp šogad iznākušajām filmām.

Anotācija: Pībodija kungs - uzņēmējs, izgudrotājs, zinātnieks, Nobela prēmijas laureāts, gardēdis, divkārtējs olimpiskais čempions un ģēnijs. Ak jā, starp citu - viņš ir suns. Ar savas laika mašīnas palīdzību, Pībodija kungs kopā ar pieņemto dēlu Šērmenu ceļo pagātnē, lai klātienē vērotu nozīmīgākos vēsturiskos notikumus un satiktu slavenas vēsturiskas personības. Bet, kad Šērmens pārkāpj laika ceļošanas noteikumus, mūsu varoņiem ir atkal jādodas bīstamos piedzīvojumos, lai atjaunotu vēsturisko notikumu pareizo secību un izglābtu nākotni. Turklāt Pībodija kungam būs jātiek galā ar visgrūtāko uzdevumu - jākļūst Šērmenam par īstu tēvu.

Otrajā vietā debitējusi asa sižeta filma «Need For Speed: Ātruma slāpes» («Need For Speed»). Uz to pārdotas 5091 biļete, kas pārspēj ekspertu izteiktās prognozes. Filmā titullomā godalgotā seriāla «Breaking Bad» zvaigzne Ārons Pols, bet viņa ekrāna partneri ir aktieri Dominiks Kūpers («Kapteinis Amerika», «Abrahams Linkolns – vampīru mednieks»), Imodžena Potsa («28 nedēļas vēlāk», «Džeina Eira») un citi.

Uz trešo vietu noslīdējusi «300: Impērijas dzimšana» («300: Rise of an Empire»). Tiesa, apmeklētības kritums nav bijis ļoti straujš, un tas ļāvis savākt 3010 skatītājus. Kopsummā jau vairāk par 10 tūkstošiem.

Ceturto vietu ieņem Latvijas mākslas filma «Džimlai rūdi rallallā!». Tās izrādīšanas apmērs ir paplašinājies, kas ļāvis piedzīvot pavisam nelielu popularitātes kritumu. Pārdotas 2625 biļetes.

Pirmo piecnieku noslēdz Larsa fon Trīra (Lars von Trier) ilgi gaidītās erotiskās drāmas «Nymphomaniac» pirmā daļa. To noskatījušies 1457 cilvēki, bet šonedēļ uz ekrāniem gaidām jau otro daļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu