Atklājies, ka Džordža Klūnija sieva nav nemaz tik ideāla

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu advokāte Amala Alamudina-Klūnija specializējas starptautiskajā likumdošanā un cilvēktiesībās. Savā dzīvē viņa ir sasniegusi to, par ko daudzi tikai sapņo, un izrādās, ka pavisam noteikti par mājsaimnieci saukt viņu nevar.

Kāds avots ziņu portālam «NY Daily News» atklājis, ka reiz ietekmīga restorāna šefpavārs piedāvājis viņai savu recepšu grāmatu. Uz šo jauko žestu Amala graciozi, taču ar humoru atbildēja: «Ko? Jūs domājat, ka es gatavoju? Es negatavoju! Vai jūs gribat, lai es iemācos?»

Pirms pāris dienām Amala, Džordžs un viņa māte kopā apmeklēja restorānu. Kāds avots atklāja, ka vakariņu beigās Amala un Klūnija mamma nolēmušas paniekoties ar desertiem, tomēr Džordžs no saldā ēdiena atteicies, jo acīmredzot joprojām uztraucas par lieko svaru.

Jau iepriekš bulvārpresē parādījušās ziņas, ka Amala ļoti strikti seko līdzi Džordža uzturam. Viņa aizliegusi vīram lietot alkoholu, treknu gaļu, kā arī ieteikusi izvairīties no piena produktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu