Bredlijs Kūpers iesaistījies pārrunās par filmas «A Star Is Born» režisora amatu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Bredlijs Kūpers iesaistījies pārrunās par Klinta Īstvuda nomainīšanu režisora amatā 1976.gada mūzikla «A Star is Born» («Zvaigzne ir dzimusi») jaunākajā versijā, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Filmas uzņemšana tikusi atlikta vairākus gadus.

Lai arī «A Star Is Born» aktieru sastāvs vēl nav izziņots, Īstvuds galvenajā lomā vēlējās redzēt amerikāņu popdīvu Bejonsē, savukārt Kūpers minēts starp pretendentiem uz galveno vīriešu lomu.

Foto: Reuters/Scanpix

Līdz šim izlaistas trīs dažādas «A Star Is Born» versijas. Gaidāmā filma balstīta uz 1976.gada mūziklu, kurā spēlēja Bārbra Streizande un Kriss Kristofersons. Atšķirībā no 1937.gada oriģinālās filmas tās notikumi bija pārnesti no kino uz mūzikas industriju.

1954.gadā iznāca mūzikls ar aktieriem Džeimsu Meisonu un Džūdiju Gārlendu galvenajās lomās.

Ziņas par filmas uzņemšanu pirmoreiz izskanēja 2010.gadā. Bija domāts, ka Rasels Krovs spēlēs novecojošu Holivudas aktieri, kurš atklāj jaunu, talantīgu dziedātāju, kuras lomu bija plānots uzticēt Bejonsē.

Bredlijs Kūpers vēl nav iemēģinājis roku režijā, taču viņa aktierspēle trīs gadus pēc kārtas izpelnījusies «Oskara» balvas nominācijas par filmām «Silver Linings Playbook» («Optimista stāsts»), «American Hustle» («Amerikāņu afēra») un «American Sniper» («Amerikāņu snaiperis»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu