«Very Cool People» kopā ar Stībeli izpildīs «Tower of Power» skaņdarbus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

27. martā «Funkology» sērijas ietvaros notiks jau sestais pasākums - «Funkology Vol. 6», kas būs veltījums leģendārajai Kalifornijas fankmūzikas grupai «Tower of Power». Šoreiz grupa «Very Cool People» (VCP) sadarbosies ar populāro soulmūzikas dziedātāju Jāni Stībeli. Koncerts, kā jau ierasts, notiks klubā «Pulkvedim neviens neraksta» (Peldu ielā 26, Vecrīgā), un tā sākums būs plkst. 23. Ieeja koncertā bez maksas.

«Šis mums būs vislielākais tehniskais pārbaudījums, gluži kā tehniskā ieskaite mūzikas skolā,» par gaidāmo koncertu smejas paši VCP dalībnieki. Šis būs arī viens no lielākajiem VCP sastāviem «Funkology» sērijā, jo nepieciešami papildspēki pūšamajai sekcijai, tāpēc pieaicināti vēl divi lieliski mūziķi – Oskars Ozoliņš (trompete) un Kristaps Ļubovs (saksofons). Tas viss kopā sola, kā saka pati grupa, baigāko ballīti!

««Tower of Power» mums visiem kādā periodā ir bijusi iemīļota grupa, tāpēc ļoti priecājamies, ka varēsim veltīt koncertu viņiem. Arī Jānim šī grupa ir tuva un viņš to ir daudz klausījies,» piebilst VCP.

Šis būs pēdējais šīs sezonas koncerts «Funkology» koncertu ciklā. Tam sekos lielkoncerts 30. aprīlī plkst. 19 TV24 studijā (Blaumaņa ielā 32, Rīgā), kurā piedalīsies visi dalībnieki no «Funkology» koncertiem: Ralfs Eilands, Aija Vītoliņa, Kristīne Prauliņa, Evilena Protektore, Dinara Rudan, Oskars Stolse-Semerovs un vēl vairāki pārsteiguma viesi.

Koncerts 30. aprīlī būs kā kopsavilkums sešu izglītojošu koncertu sērijai «Funkology», kas notiek Vecrīgas klubā «Pulkvedim neviens neraksta» reizi mēnesī, sākot ar 2014. gada septembri. Katrs koncerts veltīts kādai konkrētai jazz funk mūzikas leģendai, piemeklējot muzikāli atbilstošus pašmāju viesmāksliniekus.

Grupas «Very Cool People» pamatsastāvā darbojas: Elvijs Grafcovs (ģitāra), Māris Jēkabsons (saksofons), Māris Vitkus (taustiņinstrumenti), Valters Sprūdžs (basģitāra) un Kaspars Grigalis un Andris Buiķis (abi bungas).

VCP laiduši klajā divus studijas albumus: «Very Cool People» (2009) un «Cruising in the Trolley» (2012). 30. aprīlī iecerēto «Funkology» koncertsērijas kopsavilkuma koncertu arīdzan plānots ierakstīt un izdot albuma formātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu