Slavenības, kuras reiz satikušās ar pusaudžiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Mīlestība nav paredzama, un dažreiz pat negribot gadās iemīlēties kādā cilvēkā. Kad tas ir noticis, sirdij vairs nevar pavēlēt. Esam apkopojuši topu ar slavenībām, kuras reiz satikušās ar pusaudžiem vai arī pašas bijušās tādas, bet satikušās ar vecāku cilvēku.

Hilarija Dafa un Džoels Madens

Aktrise Hilarija Dafa satikās ar grupas «Good Charlotte» dalībnieku, kad viņai bija 16, bet viņam 26 gadi. Nesenā intervijā žurnālam «Cosmopolitan» Hilarijai tika vaicāts, ar ko viņa zaudējusi nevainību: «Man bija 26 gadus vecs draugs... Tāpēc visi droši vien paši var izspriest to, kas notika.» Madens šobrīd ir precējies ar amerikāņu realitātes šovu zvaigzni Nikolu Ričiju.

Vilmers Valderama, Mendija Mūra un Lindsija Loena

Amerikāņu aktieris Vilmers sāka satikties ar popdziedātāju Mendiju Mūru, kad viņai bija 16, bet viņam 20 gadi. 2004.gadā viņš sāka satikties ar skandalozo aktrisi Lindsiju Loenu, tolaik viņai bija 18, bet viņam 24 gadi.

Džons Maiers, Teilore Svifta un Konors Kenedijs

Vienā no savām dziesmām dziedātāja Teilore Svifta dzied par to, kā Džons Maiers salauza viņai sirdi, ka viņai bija tikai 19 gadu, bet viņam - 32. Pēc pāris gadiem, 22 gadu vecumā, Svifta sāka satikties ar 18 gadus veco Konoru Kenediju, kurš tolaik vēl mācījās vidusskolā.

Džastins Gastons un Mailija Sairusa

Mailijai Sairusai vienmēr paticis izcelties pūlī. 2008.gadā Sairusai bija tikai 15 gadi, kad viņa sāka satikties ar 20 gadus veco modeli Džastinu Gastonu.

Niks Lačejs un Džesika Simpsone

Ir zināms, ka šis amerikāņu dziedātāju pāris šobrīd ir izšķīrušies, taču, kad abi sāka satikties, Simpsone bija 18 gadus veca, bet Lačejs - 25 gadus vecs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu