Midltones mamma karaļnama iemītniekus padara trakus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Kembridžas hercogs princis Viljams, iespējams, reiz kļūs par Lielbritānijas karali, tomēr viņam joprojām jāizdabā sievasmātai Kerolai, vēsta «okmagazine.com».

Kembridžas hercogienes Keitas mamma Kerola šobrīd ir apmetusies uz dzīvi Kensingtonas pilī, lai palīdzētu meitai sagatavoties otrā bērniņa dzimšanai. Kā vēsta ārvalstu bulvārprese, princis Viljams nespēj ar viņu sadzīvot.

Kerola ļoti bieži pamāca Viljamu, kā darīt labāk. Kāds tuvs avots vēsta, ka hercogienes mamma uzstāj, lai princis novāc un mazgā traukus.

Klīst baumas, ka arī Velsas princis Čārlzs ir neapmierināts ar Kerolas nemitīgo klātbūtni. Viņš uzskata, ka prinča Džordža audzināšanu pilnībā pārņēmusi Kerola.

«Kerola veido visu Džordža dienas ritmu - viņa nosaka, kad iet gulēt un ko viņam ēst. Izturas tā, it kā būtu karaliene Kerola,» atklājis kāds avots.

Kembridžas hercogu otrais bērniņš pasaulē nāks jau pavisam drīz - 2015.gada aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu