Pikaso izsludina koncerttūri «Satikšanās vietu mainīt nedrīkst»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Reperis Pikaso (Jānis Lipšāns) līdz ar nule iegūto «Zelta mikrofonu» par labāko hiphopa albumu «Satikšanās vietu mainīt nedrīkst», izsludina koncerttūri un aicina visus savas daiļrades cienītājus uz koncertiem Jēkabpilī, Valmierā, Cēsīs, Liepājā, Ogrē, Tukumā un Rīgā.

«Esmu pateicīgs par izeikto atzinību, piešķirot man Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu par labāko hiphopa albumu, un vēlos ar to padalīties klātienē, izmetot līkumu pa Latviju. Tas man ir liels pagodinājums, un ar nepacietību gaidu iespēju satikt klausītājus, lai padalītos, ja reiz man šādā iespēja ir dota!» klāsta mūziķis.

Pikaso izsaka pateicību visiem, kas ir piedalījušies albuma tapšanā, kā arī izceļ vizuālā noformējuma lomu savā daiļradē, tai skaitā arī izziņojot šo koncerttūri.

«Ja mūzikas ieraksts ir audio celiņš, kas spēj raisīt fantāziju caur skanējumu un rečitatīva saturu, tad pateicīgs instruments, lai papildinātu radīto atmosfēru, ir vizuāls vēstījums – šajā gadījumā veltīju uzmanību konceptam, kas sasaistītu audio un vizuālo mākslu vienā, un saku paldies laikmetīgās mākslas galerijai KIM? un Latvijas Nacionālās bibliotēkas audiovizuālajai lasītavai par iespēju apgūt telpu un iemūžināt.»

Koncerttūres noslēguma koncerts 2. maijā notiks klubā «Pulkvedim neviens neraksta», kur reperis pagājušā gada novembrī prezentēja savu albumu. Noslēguma koncertā gaidāmi viesi, par kuriem plašāka informācija tiks sniegta vēlāk.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu