Top10 nedēļas karstākie mūzikas videoklipi (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien reti kurš melomāns informāciju par jaunāko mūziku smeļas no mūzikas televīzijas kanāliem. Tāpēc, lai pavisam nepazaudētu saikni ar to, kas aktuāls, piedāvājam koncentrētu desmit svaigu mūzikas klipu top10 (bez noteiktas secības), kas atrodami video vietnē «Youtube». Sākot ar «Blur» līdera Deimona Albarna jaunākajiem radošajiem meklējumiem, beidzot ar karstākajiem top40 muzikālā Olimpa iekarotājiem.

 
EMA
EMA Foto: Ekrānuzņēmums

EMA «So Blonde»

Amerikāņu dziedātāja Erika M. Andersone jeb EMA, kas alternatīvās mūzikas pasauli patīkami pārsteidza 2011. gadā ar singlu «California», šogad 8. aprīlī gatavojas laist klajā jaunu plati «The Future's Void». Albuma pirmajam vēstnesim «Satellites» seko šis video «So Blonde», kas filmēts Venisbīčā, Kalifornijā.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Arctic Monkeys «Arabella»

Šefīldas četrotne «Arctic Monkeys» publisko dziesmas «Arabella» video. Tas ir kārtējais singls no godalgām bagātā albuma «AM».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Iggy Azalea un Charli XCX «Fancy»

Karstākā sieviešu kārtas repere Igija Azelia (Iggy Azalea) sadziedājusies ar 21 gadu veco, «Positivus» festivālā vaigā skatīto «Charli XCX» (Charlotte Emma Aitchison). Abām dāmām tapis kopīgs video dziesmai «Fancy». Šis singls ir pirmais vēstnesis no Azelias debijas albuma «The New Classic», kas dienas gaismu ieraudzīs 14. aprīlī.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Damon Albarn «Lonely Press Play»

Grupu «Blur» un «Gorillaz» līderis Deimons Albarns (Damon Albarn) 28. aprīlī izdos savu soloalbumu «Everyday Robots». Albuma ieraksts sācies jau pagājušā gada maijā kopā ar producentu, «XL Records» bosu Ričardu Raselu (Richard Russell). Lūk, jaunākais singls no gaidāmā ieraksta.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Owen Pallett «The Riverbed»

«Final Fantasy» stīgu meistars Ovens Palets (Owen Pallett) savu jauno albumu «In Conflict» izdos 13. maijā. Šajā dziesmā savu pirkstu pielicis arī ambient mūzikas meistars Braiens Īno (Brian Eno).

 
Foto: Ekrānuzņēmums

The Faint «Help in the Head»

Amerikāņu elektropanka grupas «The Faint» pēdējais albums datējams ar 2008. gadu. Šogad šis kolektīvs 8. aprīlī gatavojas atgriezties ar jaunu plati «Doom Abuse». Jaunais klips «Help in the Head», kuru režisējis Tims Nakaši un kurā kāds vīrs izmisīgi cenšas aizbēgt no zaļa lāzertēmēkļa punkta, liecina, ka šo ierakstu ir vērts gaidīt.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Hamilton Leithauser «Alexandra»

Ņujorkas rokeru «The Walkmen» solists Hemiltons Leithauzers (Hamilton Leithauser) šogad nolēmis izdot soloalbumu, kurā sadarbojas ar «The Shins», «Fleet Foxes», «Vampire Weekend» un «The Walkmen» dalībniekiem. Plate ar nosaukumu «Black Hours» iznāks 6. maijā. Lūk, pirmais vēstnesis no šā albuma.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Future «Move That Dope

Amerikāņu reperis Neivadiuss Kešs (Nayvadius Cash), kas plašāk pazīstams kā «Future», nule publicējis jaunu video «Move That Dope», kurā piedalās industrijas «karstākais» producents Farels Viljamss (Pharrell Williams) un reperis «Pusha T».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Wisin «Adrenalina

Viens no puertorikāņu regetona dueta «Wisin & Yandel» dalībniekiem Huans Luiss Morera jeb «Wisin» savā jaunajā singlā «Adrenalina sev pie sāniem dabūjis Dženiferu Lopesu (Jennifer Lopez) un Rikiju Mārtinu (Ricky Martin).

44 gadus vecā Lopesa, protams, izskatās satriecoši. Ari Mārtins ir labā formā.

Dziesma ir pirmais vēstnesis no «Wisin» jaunā albuma «El Regreso del Sobreviviente», kurš tiks izdots šogad.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

FKA twigs and inc.

Raidorganizācija BBC gada sākumā publiskojusi tradicionālo «2014. gada skaņas» (Sound Of 2014) sarakstu ar 15 jaunajiem mūziķiem, kas varētu būt nozīmīgi šogad un kļūt plašāk pazīstami. Viens no šiem mūziķiem ir britu meitene «FKA twigs», kura darbojas izdevniecībā «Young Turks» («The XX» mājvieta). Lūk, jaunākais «FKA twigs» garadarbs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu