Ceturtais šova «Dejo ar zvaigzni» bankets pārsteidz ar lielisku uguns šovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Šova «Dejo ar zvaigzni» banketi ar katru nedēļu kļūst arvien labāki un labāki. Šoreiz gan bankets notika jau iepazītajā restorānā «231», kurš atrodas pašā Vecrīgas sirdī.

Jau dodoties uz restorānu, viesus pie ejas sagaidīja pasaules restorānu simbols – zvaigžņu pele, kura visus sveicināja, mīļoja un pasniedza restorānam izveidotus īpašus magnētiņus.

Pateicoties pelei, viesi jau devās iekšā restorānā ar smaidu sejā un tas nepazuda visu vakara gaitu.

Pavārīte Aiga bija pacentusies ar ēdienu klāstu un daudzumu, vēl vakara izskaņā viesi baudīja ēdienus un tie kā nebeidzās, tā nebeidzās.

Pavāre viesiem gan skaidroja ēdienu tapšanu, gan palīdzēja izvēlēties garšīgākos našķus.

Tāpat apkārt staigāja pele, kura paraudzīja gandrīz ikviena apmeklētāja vēderiņu, lai liktu saprast, ka vēl vajag ēst.

Īpaši naska uz ēšanu bija Lolita Novikova, kura pēc izbalsošanas saprata, ka diēta vairs nav nepieciešama un viņa beidzot var paēst tik, cik vēlas, ne tik, cik būtu vēlams.

Arī šoreiz viesus priecēja dzīvā mūzika ģitārista Ģirta Pavēņa un saksofonista Sergeja Bajcova izpildījumā. Tā kā šajā vakarā viesi nebija īpaši aktīvi dejotāji, bet vairāk izvēlējās sēdēt, jokot un smieties, mūzika lieliski iederējās kā fona mūzika.

Vēlāk viesi devās uz ielas, kur bija sarūpēts īpašs uguns šovs mākslinieka Alesh Walker izpildījumā. Vīrietis rādīja dažādus uguns trikus, liekot sievietēm aizgriezties, bet vīrieši gan sajūsmināti visu komentēja.

Arī aktieris Gints Grāvelis mēģināja pārsteigt dalībniekus ar trikiem, bet diemžēl nekas neizdevās. Aktieris centās ar benzīna palīdzību pūst uguni, bet saņēma aizrādījumu no uguns mākslinieka.

Vēlāk daži šova dalībnieki saņēma degošas puķes un vienojās kopīgā bildē.

Pēc uguns šova liela daļa dalībnieku devās mājās, jo jau pirmdienas agrā rītā atsākas deju treniņi, bet daži palika vēl baudīt gardos kokteiļus un ēdienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu