«Dejo ar zvaigzni» pamet Lolita Novikova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šīs nedēļas šova «Dejo ar zvaigzni» raidījums liktenīgs izrādījās mūziķei Lolitai Novikovai un dejotājam Andrim Antuzevičam, kuriem pēc skatītāju balsojuma un žūrijas vērtējuma kopsummas nācās pamest šovu!

«Dejo ar zvaigzni» televīzijas šovs līdz šim norisinājies ar vērienu. Jau pirmais raidījums nepalika bez uzmanības, it kā izbalsotais pāris (Evija Skulte un Raimonds Andersons) tehniskas kļūdas dēļ tomēr palika šovā. Un arī iepriekšējā šova raidījumā īstu jandāliņu tiešajā ēterā izraisīja fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš uzreiz pēc nodejošanas centās atvainoties deju partnerei Martai Kalējai par savām izjūtām.

Šoreiz pēc skatītāju balsojuma internetā pirmajā vietā ierindojās aktieris Gints Grāvelis un dejotāja Liene Tarana. Savukārt telefonbalsojumā pirmajā vietā ierindojās modele Diāna Kubasova un dejotājs Kārlis Kemlers, bet pēdējā - personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa un dejotājs Jānis Strēlnieks.

Pēc gala kopvērtējuma, ko veido gan žūrijas, gan skatītāju vērtējums internetā un telefoniski, pirmajā vietā ierindojas Gints Grāvelis un Liene Tarane, taču šovs jāpamet mūziķei Lolitai Novikovai un dejotājam Andrim Antuzevičam.

Līdz šim šovu pametuši divi pāri - žurnālists Ansis Pūpols un dejotāja Lesia Bogačova, kā arī fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un dejotāja Marta Kalēja.

Piedāvājam žūrijas vērtējumu katram pārim (dilstošā secībā):

Dziedātāja Liene Greifāne + dejotājs Viktors Haritonovs = 24

Biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš + dejotāja Ilze Jankovska = 23

Aktieris Gints Grāvelis + dejotāja Liene Tarana = 21

Biznesa lēdija Svetlana Leva + dejotājs Mārtiņš Kagainis = 20

Personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa + dejotājs Jānis Strēlnieks = 19

Šefpavārs Elmārs Tannis + dejotāja Elza Pole = 19

Mūziķe Lolita Novikova + dejotājs Andris Antuzevičs = 18

Modele Diāna Kubasova + dejotājs Kārlis Kemlers = 18

Aktrise Evija Skulte + dejotājs Raimonds Andersons = 17

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu