Tetovējumi, kuru izveidi nožēlo pasaules mēroga slavenības (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Arī slavenības ir dažādu iemeslu dēļ uztaisījušas tetovējumus, no kuriem vēlāk bija jātiek vaļā. Lielākā daļa iznīcinājusi tetovējumus ar lāzeru palīdzību, bet ir arī tādas zvaigznes, kuras tos pārveidojušas par pavisam citu tetovējumu. Lielākās kļūdas tetovējumu izveidē, protams, nosaka mīlestība un tās beigas.

Aktieris Džonijs Deps 1990. gadā uz rokas uztetovēja vārdus «Winona forever», tādā veidā izrādot savas jūtas pret aktrisi Vinonu Raideri, tetovējuma mīlas spēks iedarbojās četrus gadus, tad pāris izšķīrās un tetovējums pārtapa par «Wino Forever». Aktieris atzinies, ka viņa ķermeni klāj vairāk nekā divi duči dažādu ķermeņa zīmējumu.

Aktieru pāris Čārlijs Šīns un Denīze Ričardsa sava romāna laikā uz ķermeņiem iemūžināja viens otra vārdu, vēlāk izšķiroties abi devās uz lāzera procedūrām, lai izņemtu bijušā mīļotā vārdu.

Modele Heidija Kluma 2008.gada maijā devās uz tetovēšanas salonu, lai uztetovētu sev uz rokas bērnu un vīra, dziedātāja Sīla iniciāļus. Vēlāk šķiroties viņa no tetovējuma izdzēsa vīra iniciāļus un atstāja tikai bērnu vārdu pirmos burtus.

Aktrise Eva Longorija 2011.gadā izšķīrās no sava vīra basketbola spēlētāja Tonija Pārkera, pēc šķiršanās sieviete uz kakla ar lāzera palīdzību iznīcināja tetovējumu – skaitli deviņi, kas simbolizēja viņas vīra spēlētāja numuru.

Aktrise Megana Foksa 2007.gadā uztetovēja uz rokas savu lielākā elka Merilinas Monro seju. Četrus gadus vēlāk aktrise izlasīja Monro biogrāfiju, saprata, cik grūtu, skumju pilnu dzīvi viņa nodzīvojusi, un likvidēja tetovējumu. Foksa šo soli pamatoja, ka nevēlas nekādas negācijas savā dzīvē un Monro attēls uz rokas to viņai sniegtu.

Andželīna Džolija laikā, kad bija precējusies ar aktieri Biliju Bobu Torntonu, uztetovēja uz savas rokas mīļotā vārdu un uzvārdu, kuru ieskāva drakons. Vēlāk šķiršanās brīdī Andželīna pēc daudzām sāpīgām lāzera darbībām tika vaļā no muļķīgā tetovējuma; lai neviens neredzētu rētu, vārda vietā uztetovēja savu bērnu dzimšanas vietu koordinātes. Džolija zvērēja, ka nekad vairs nebūs tik stulba, lai tetovētu ar kādu vīrieti saistītas lietas, bet pirms kāda laika viņa ir uztetovējusi sava mīļotā, aktiera Breda Pita dzimšanas vietas koordinātes.

Dziedātāja Demija Lovato vienmēr ir stingri piedomājusi, ar kādiem zīmējumiem izdaiļot ķermeni, bet arī viņa ir pieļāvusi kļūdu. Ballītes atmosfēras iespaidota, viņa uztetovēja uz rokas draudzenes lūpu nospiedumu.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu