Trešais šova «Dejo ar zvaigzni» bankets ir tik labs, ka dalībnieki pat dzied!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Šova «Dejo ar zvaigzni» banketi ar katru nedēļu kļūst arvien labāki un labāki. Katra nedēļa atnes gan labāku vietu, gan dažādas jaunas aktivitātes, kuras dalībniekiem palīdz justies novērtētiem un ļauj uz mirkli atpūsties no ikdienas rutīnas un dejošanas nodarbībām.

Trešais šova bankets norisinājās restorānā «231», kurš atrodas pašā Vecrīgas sirdī. Uz šova banketu ieradās visas zvaigznes un dejotāji, izņemot no šova izbalsoto dīvainīti fotogrāfu Aleksandru Sokolovu, bet par šā dalībnieka trūkumu banketā neviens nebēdāja un vīrietis pat netika pieminēts.

Dalībniekus, ierodoties restorānā, sagaidīja pārsteigums – dzīvās grupas uzstāšanās, to uzreiz steidza izmantot dziedātāja Lolita Novikova, kura pievienojās grupai un sāka dziedāt.

Tas mudināja viesus pirms došanās baudīt ēdienus un dzērienus mesties trakās dejās uz kurām mudināja restorāna talismans pele, kura grieza dejā ne vienu vien šova dalībnieci.

Pēc pāris dziesmām Lola vadības grožus atdeva restorāna grupas solistam un viesi devās beidzot iestiprināties un baudīt kokteiļus.

Baudot ēdienus, tika pārrunāts šovs, dejas, žūrijas komentāri un izteiktas domas par citu dalībnieku šoviem, raisot smaidu ne vienam vien pārim.

Uzņēmēja Sveta Leva ar savu dejošanas partneri Mārtiņu, vīru Bernardu, Mārtiņa māsu un draudzeni Kristīni Lindenblati, kā jau ierasts, kādā klusākā brīdī devās ārā no restorāna, lai laistu gaisā trešajam šovam sagatavotos balonus.

Balonu laišana gaisā ir pāra īpašais rituāls, kuru tie ir izlēmuši veikt ikvienu šova nedēļu, tas ir kā emociju, stresa atlaišanas mirklis un apziņa, ka jauna nedēļa nāk ar jaunu deju.

Restorāna pavāre arī pārsteidza viesus, parādot veselu risoto gatavošanas šovu. Noslēpums slēpās faktā, ka degošu risoto ielēja milzīgā siera ritulī, tādā veidā piešķirot ēdienam siera garšu.

Daudzi vakara viesi priecājās, ka ēdiens ir veģetārs un to var baudīt arī tie cilvēki, kuriem ir gavēnis. Bez īpašā risoto viesi, kuri ievēro gavēni, varēja baudīt vien tomātus želejā.

Par spīti pilnajiem vēderiem visi šova dalībnieki steidza nogaršot pavāres veikumu un, kā izteicās Gints Grāvelis, klusums, kurš iestājās ēdot, liecina tikai par to, ka viesu mutes ir pārāk aizņemtas, lai runātu.

Vēlāk tika izslēgtas lielās gaismas, radot ballītei piemērotāku atmosfēru, viesi dejoja, bet daži aktīvākie steidza dziedāt.

Lielākie dziedāšanas fani bija aktieris Gints Grāvelis, uzņēmēja Sveta Leva un dziedātāja Lolita Novikova. Trio izklaidēja pārējos dalībniekus, veltot tiem dziesmu. Klausītāji nepalika atbildi parādā, jo sekoja lieli, ilgi un skaļi aplausi.

Vēlāk arī Gints Grāvelis un Lolita Novikova steidza iekarot deju zāli, tiem pa pēdām sekoja aktrise Evija Skulte ar savu mīļoto vīrieti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu