Lisa Kudrova zaudē tiesā un būs spiesta izmaksāt 1,6 miljonus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Slavenā seriāla «Friends» zvaigzne Lisa Kudrova zaudēja tiesas prāvā, kuru pret viņu bija ierosinājis bijušais menedžeris Skots Hovards, un aktrisei nu viņam jāizmaksā 1,6 miljoni dolāru.

Aktrise nevēlējās menedžerim maksāt piecus procentus no saviem ienākumiem, kā to noteica viņu noslēgtā vienošanās 1991. gadā.

Kudrova iestājās pret šādu vienošanos un mēģināja pārliecināt tiesnesi, ka viņai šāds procents no ienākumiem nav jāizmaksā, tiesnesis situāciju redzēja Lisas menedžera acīm.

Menedžeris zināja, ka aktrise, sākot filmēties seriālā «Friends», saņēma 13 500 par vienu sēriju, bet vēlāk summa pacēlās līdz pat 1,04 miljoniem par sēriju, no šīs summas aktrise bija izmaksājusi menedžerim pienākošos procentus.

Hovards tiesājās par to naudas summu, kuru Lisa saņēma pēc seriāla nofilmēšanas. Nauda turpināja papildināt aktrises kontu no video kasešu, DVD un citas seriāla simbolikas pārdošanas.

16 gadu laikā, kopš Hovards ir Kudrovas menedžeris, viņš ir nopelnījis 11 miljonus dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu