Midltones mātes nozīme angļu karaļnamā tikai pieaug, princis Čārlzs jūtas atstumts

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Intrigas britu karaļnamā ir ikdienišķa parādība. Šoreiz runa ir par princi Čārlzu un viņa mazdēlu, mazo princi Džordžu. Velsas princis uzskata, ka viņš pārāk maz laika pavada kopā ar mazdēlu. Turklāt Čārlzs ir pārliecināts, ka visus vecvecāku pienākumus pārņēmusi Keitas Midltones mamma Kerola.

«Man neļauj apraudzīt savu mazdēlu Džordžu», apgalvo Velsas princis Čārlzs.

Pirms diviem gadiem Čārlzs mazdēla nākšanu pasaulē aprakstīja, kā unikālu pieredzi, tomēr šobrīd situācija nemaz tik unikāla nav. Velsas princis apgalvo, ka ir apmulsis, jo īsti nesaprot, kādu lomu ieņem mazā prinča dzīvē, vēsta «Daily Mail».

Viņš uzskata, ka mazdēlu audzināšanu pārņēmusi Kembridžas hercogienes Keitas Midltones māte Kerola.

«Kerola veido visu Džordža dienas ritmu - viņa nosaka, kad iet gulēt un ko viņam ēst. Izturas tā, it kā būtu karaliene Kerola.»

Tiek vēstīts, ka princis Viljams un viņa ģimene tik bieži vairs neciemojas pie Čārlza. Iespējams, Kembridžas hercogu ģimene vēlas mazo princi Džordžu pasargāt, kā arī nevēlas uzspiest «stīvo uzvedību». Šobrīd Viljams un Keita visvairāk laiku pavada lauku mājā Nortfolkā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu