Katrini Lukins nozīmīgos pasākumos atbalsta viņas mīļotais

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Katrine Lukins pirmo reizi piedalījās Latvijas nacionālās atlases finālā, fināls arī ir otrā reize, kad meitene kāpj uz nopietnas skatuves. Tik nozīmīgā mirklī ar viņu kopā bija viņas mīļotais cilvēks Dāvids Fomins.

Dziedātāja Katrine Lukins un dziedātāja Igo dēls Dāvids Fomins kopā ir jau desmit mēnešus, 9.aprīlī jaunieši svinēs gada jubileju.

«Pirmo reizi satikāmies 2012.gada novembrī, tas bija laiks, kad filmēju videoklipu dziesmai «Live tonight». Dāvids piedalās klipā, tāpat kā manas draudzenes no Zviedrijas,» stāsta Katrine.

Katrine atklāj, ka ir grūti būt šķirtiem vienam no otra, jo viņa tomēr dzīvo Zviedrijā, bet Dāvids Latvijā. Jaunā dziedātāja tajā saskata arī plusus, jo prombūtne liek ilgoties, bet ilgošanās paspilgtina atkalredzēšanās prieku.

«Mēs, protams, sarunājamies, izmantojot «Skype». Diemžēl nesanāk katru dienu, bet reizi nedēļā mēs to darām pavisam noteikti. Apjautājamies viens otram, kā jūtamies, ko esam paveikuši, vienmēr gribas būt lietas kursā, ko otrs dara, dzirdēt otra balsi,» nosaka Katrine.

Foto: Nauris Garkaklis

Katrīne uzsver, ka tic mīlestībai un arī mīlestībai no pirmā acu uzmetiena, mīlestība ir jaukākās jūtas, kādas iespējamas, tās liek smaidīt, būt pozitīvam, mīlēt dzīvi un arī sevi.

«Mīlestība ir kaut kas jauks, ja tu mīli vienu cilvēku un cilvēks mīl tevi, par to nevar būt nekas labāks! Mīlestība ikvienu dara priecīgāku un laimīgāku,» tā Katrine.

Katrine un Dāvids ir ļoti atšķirīgas personības, bet tas jauniešiem problēmas nesagādā, jo viņi pārrunā visas lietas un respektē viens otru. Pāris uzskata, ka respekts pret mīļoto ir dzinulis, kas palīdz veidot attiecības.

«Ir lietas, kuras jādara kopā un kuras atsevišķi, visu laiku kopā pavadīt arī nav pareizi. Ikvienam ir jābūt savam hobijam, darbam, interesēm. Esam divi dažādi cilvēki, bet mums kopā ir ļoti labi. Man liekas, ka tieši tas ir lieliski, ja pārī cilvēki nav īpaši līdzīgi, jo pārāk liela līdzība rada garlaicību,» aizdomājas Katrine.

Dāvids savu mīļoto atbalstīja arī Ventspilī notiekošajā Eirovīzijas nacionālās atlases finālā, puisis rūpējās, lai Katrinei ir viss nepieciešamais, laiku pa laikam apskāva viņu, lai izrādītu savas jūtas un nomierinātu viņu. Pāris parādīja, ka viņu starpā ir lieliskas attiecības, mīlestības un sapratnes pilnas.

«Atbalsts no drauga vai draudzenes ir ļoti svarīgs. Tā ir lieliska sajūta, ka Dāvids dodas uz pasākumiem kopā ar mani un atbalsta, jo viņš kā cilvēks ir ļoti būtisks man. Paliek vieglāk, ja viņš ir līdzās un atbalsta,» smaida Katrine.

Jauniešiem nav izveidojušies paradumi tam, ko viņi dara, kad satiekas. Vienmēr tiek domātas jaunas lietas, lai būtu interesanti, galvenais būt kopā un sadzirdēt otra balsi, redzēt otra seju ne tikai datorā, bet spēt arī saņemt mīļoto aiz rokas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu