Katrīnai Binderei enerģiju sniedz oranžas sienas (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Katrīna Bindere vakarā pirms Eirovīzijas nacionālās atlases dzīves stila portālam Sejas izrāda savu istabu, kurā dzīvo jau astoņus gadus. Katrīne dzīvo Ventspilī visu savu dzīvi un jūtas lepna par to. Mūziķei ļoti patīk viņas istaba, jo pati visu ir izdomājusi un pratusi mazo istabu iekārtot piemērotu sev.

Katrīnai plauktā stāv ģimenes bildes, jo viņai ļoti svarīga ir viņas ģimene, bildes saglabā atmiņas, un tās ir būtiskas dziedātājai.

Ventspilī mūziķe dzīvo visu savu dzīvi, bet tieši dzīvoklī, kur viņa izrāda istabu, - pēdējos astoņus gadus.

«Uz plaukta man stāv vainadziņš no Dziesmu un deju svētkiem, to nekad nemetīšu ārā, ja nu vienīgi tad, kad tas sakaltīs vēl vairāk,» smejas Katrīna.

Mūziķe kolekcionē zilonīšus un eņģelīšus, tā ir tradīcija - ik vasaru doties uz Aglonu un atvest kādu no abām lietiņām. Bez zilonīšiem un eņģelīšiem Katrīnei ir vēl daudzas citas figūriņas, tās svētkos viņai dāvina māsīcas, un Katrīna tās saglabā.

Katrīnas istaba ir oranžā krāsā, jo viņa uzskata, ka oranžā ir spēka krāsa. Dziedātāja nevēlētos dzīvot gaišā istabā, jo tas motivētu viņu neko nedarīt, bet oranžā krāsa viņu motivē darboties un sniedz enerģiju. Istabai dizainu, krāsas ir izvēlējusies pati Katrīna, bet remontu uztaisīja viņas tētis, kurš strādā Īrijā, bet bieži brauc ciemos pie ģimenes.

«Visbiežāk esmu atrodama pie datora vai sintezatora, kuru ienesu savā istabā no blakus telpas. Spēlēju sintezatoru, meklēju fonogrammas, dziedu,» tā Katrīna.

Katrīnai patīk viņas mazā istaba, jo tajā ir atrodams viss, kas viņai vajadzīgs; ja to apvieno ar mājīgumu, viņai neko citu nevajag.

«Man patīk kleitas, īpaši garas kleitas, tas ir mans stils. Daudzi domā, ka kleitas, kuras man patīk, ir vecmodīgas, bet tas ir mans stils, esmu par ko vienkāršu, elegantu un neuzkrītošu,» stāsta Katrīna.

«Ikdienā lietoju trīs smaržas, Keitijas Perijas smaržas ir ļoti vieglas, tās lietoju ikdienā, «Donna Karan» smaržas ir ļoti saldas, tās izvēlos ballītēm, kad vēlos, lai smaržoju izteikti; kad vēlos justies gudrāka, sievišķīgāka, izvēlos «Versace» smaržas, tās nereti lietoju, kad skolā ir kontroldarbi, jo uzreiz jūtos gudrāka, tas ir psiholoģiski,» aizdomājas Katrīna.

Katrīna rotas ikdienā nelieto, ikdienā viņu var novērot tikai ar zelta gredzenu un krustiņu kaklā. To viņa nenoņem nekad, pat Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā, kurā viņai to vajadzēja darīt.

«Bez kosmētikas neeju ārā, nav tā, ka sev nepatīku, es krāsojos sevis dēļ. Vienīgi, kad suni vakaros vedu ārā, eju bez kosmētikas, ārā ir tumšs un neviens mani neredz. Ikdienā parasti lietoju acu tušu, ja nozīmīgāks pasākums, vairāk izceļu acis,» stāsta Katrīna.

Katrīnai ir speciāla kastīte, kurā tiek glabātas nozīmīgas lietiņas, dažādu koncertu biļetes un filmu biļetes. Dziedātāja parāda gan koncerta biļeti uz Lady Gagas koncertu, gan biļeti uz vienu no kinofilmas «Krēsla» daļām, mūziķe arī atzīstas, ka ir lasījusi visas Stefānijas Meieres sāgas «Krēsla» grāmatas.

«Joprojām esmu saglabājusi videokasetes no viena meksikāņu seriāla, kurš man ļoti patika. Esmu to redzējusi trīs reizes, un man joprojām patīk, tās ir kā tīņu dienu atmiņas,» atzīstas Katrīna.

Katrīna mācās divpadsmitajā klasē, bet, atnākusi mājās, visas skolas lietas ieliek skapī, lai tās nerādās acīs mirkļos, kad nav jāmācās.

«Esmu kārtīgs cilvēks, bet reizēs, kad ir daudz jāmācās, manā istabā valda bardaks, visur atrodas grāmatas, tāda istaba stāv līdz pat piektdienas vakaram, kad sākas brīvdienas un man ir laiks sakārtot visu,» informē Katrīna.

Katrīnai ir ļoti svarīgas tautasdziesmas, viņai goda vietā uz plaukta stāv grāmata ar nosaukumu «Spēka dziesmas», grāmatā iekšā ir disks, kura iedziedāšanā ir piedalījusies pati meitene. Dziedātāja uzskata, ka tautasdziesmās slēpjas spēks, tās gan uzlādē, gan nomierina un sniedz padomus.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu