Miljonāram Oļegam Fiļam slepens romāns?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Izdevuma «Privātā Dzīve» īpašumā ir nonākušas fotogrāfijas, kurās kāds kungs, līdzīgs Latvijā bagātākajam vīrietim, AS ABLV Bank līdzīpašniekam Oļegam Fiļam, redzams simpātiskas sievietes sabiedrībā. Iespējams, abiem ir izveidojušās romantiskas attiecības.

Šarmantais kungs itin bieži kādā no Rīgas restorāniem pusdieno kopā ar pievilcīgu blondīni. Izdevumam «Privātā Dzīve» izdevies noskaidrot, ka šī sieviete ir žurnāla «Cosmopolitan» galvenā redaktore Santa Kristiāna Zāmuele.

Foto: Instagram

Kāds restorāna viesis, kurš itin bieži pamanījis abus kopā pusdienojam, pastāstījis, ka parasti uz satikšanos sieviete ierodas pāris minūtes vēlāk un abi iekārtojas pie kāda nomaļāka galdiņa. Katru reizi tiek pasūtīts arī izsmalcināts šampanietis.

Pagājušās nedēļas darba dienas vidū pirms došanās uz ierasto restorānu vīrietis uzdāvinājis Zāmuelei krāšņu ziedu pušķi.

Foto: Instagram

Santas sociālās vietnes «Instagram» profils liecina, ka viņa pirms nedēļas atgriezusies no skaista ceļojuma. Viņa publicējusi vairākas bildes no Parīzes, Ņujorkas, kā arī Karību salām. Redzams, ka ceļojuma laikā Zāmuele baudījusi ekskluzīvus šampaniešus un apmetusies smalkās viesnīcās. Šis ceļojums bijis par godu viņas dzimšanas dienai 12.februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu