Dženifera Lopesa nav gatava atteikties no karjeras privātās dzīves dēļ (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa ir īsta darbarūķe, aktrise vienmēr, kad jāizvēlas darbs vai privātā dzīve, priekšroku dod darbam, jo tas rada līdzekļus, par kuriem dzīvot tādu dzīvi, kādu viņa vēlas.

Dženiferas Lopesas pārstāvji stāsta, ka sieviete strādā nepārtraukti, ja rodas kāda ideja, viņa var cilvēkiem zvanīt un to stāstīt kaut nakts vidū.

Dziedātāja nepārtraukti domā jaunas idejas, rada jaunus mērķus, lai visu laiku būtu kas jauns, pēc kā tiekties un ko mēģināt piepildīt.

Dženiferas tuvajiem cilvēkiem ir grūti ar to samierināties, jo viņa darba dēļ neierodas uz ģimenes svētkiem, aizmirst par vakariņām.

Aktrise baidās apstāties, sākt baudīt darba augļus un pazaudēt visu sasniegto, tāpēc neapstājas ne mirkli.

Kad aktrisei kopā ar viņas bijušo vīru Marku Antoniju piedzima bērni, viņa izvēlējās kādu laiku palikt mājās un veltīt sevi bērniem, tajā mirklī karjera apstājās un viņai bija grūti atsākt ar panākumiem darboties mūzikā.



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu