Kembridžas hercogienei atkal strīds ar karalieni Elizabeti

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Britu karaļnamā jau atkal konflikts. Kembridžas hercogienes Keitas Midltones mamma Kerola vēlas palīdzēt meitai audzināt viņas otro bērniņu, taču karaliene Elizabete II ir kategoriski pret. Viņu diskusijas pārvērsušās īstā tracī,vēsta krievu bulvārprese.

Jaunākais britu tabloīda «Life&Style» izdevums klajā nāks 9.martā, jau tagad zināms, ka virsraksts uz žurnāla vāka būs: «Karš ar karalieni. Keita pamet pili!». Klīst baumas, ka Midltones grūtniecība izraisa arvien vairāk strīdu karaļnamā. Reiz, dzerot tēju ar karalieni Elizabeti, Keita sacēlusi traci un kliegusi, ka vēlas normālu dzīvi saviem bērniem.

Šobrīd Midltone pavada arvien vairāk laika kopā ar savu mammu Kerolu, kura palīdzēja meitai arī pirmās grūtniecības laikā. Tomēr, kad princis Džordžs piedzima, hercogiem rūpēties par bērnu palīdzēja kāds cits.

Kembridžas hercogiene vēlas ar savu otro bērniņu tikt galā pati vai arī ar savas mammas Kerolas palīdzību, taču karaliene uzskata, ka tā būtu tradīciju neievērošana. Elizabetei II nav labas attiecības ar Kerolu Midltoni, viņa nevēlas mazmeitu atstāt «prastās» rokās.

Midltones otrajam bērniņam pasaulē vajadzētu nākt 2015.gada aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu