«Volstrītas vilks» dominē (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No piektdienas, 7. februāra, Latvijas kinoteātros sāka demonstrēt asprātīgo amerikāņu detektīvu «Volstrītas vilks» («The Wolf of Wall Street»). Filmai izdevies lielisks starts, un tā jau otro nedēļu saglabā Latvijas populārākās kinofilmas titulu.

Filmu nedēļas griezumā noskatījušies 5268 cilvēki. Skatītāju kopskaits jau pārsniedzis 17 tūkstošus. Nopietns pieteikums šā gada top divdesmitniekam.

Filmas pamatā ir patiess stāsts par Džordanu Belfortu, kurš kļūst par vienu no veiksmīgākajiem brokeriem Volstrītā. Desmit gadus vēlāk viņa veiksmes impērija sāk brukt un viņš tiek apsūdzēts spekulatīvos darījumos un finanšu mahinācijās.

Filma «Volstrītas vilks» uzņemta pēc Džordana Belforta autobiogrāfijām «The Wolf of Wall street» un «Catching the Wolf of Wall Street».

Otrajā vietā debitējis jaunais grāvējs «Robokops». Uz to pārdotas 4343 biļetes, kas pārsniedz izteiktās prognozes un ir labs iesākums, lai kopsummā savāktu vismaz desmit tūkstošus skatītāju.

Uz trešo vietu noslīdējis animācijas projekts «LEGO filma» («The LEGO Movie») - 3D lente, kuras darbība risinās LEGO konstruktoru pasaulē. Šoreiz to noskatījušies 3447 cilvēki, bet kopskaitā jau vairāk par 10 tūkstošiem. Lielisks sniegums par spīti tam, ka nav dublējuma.

Trešajā vietā debitējusi romantiskā filma «Ziemas pasaka». Pārdotas 3371 biļete, ko īpaši sekmēja Valentīna diena. Paredzams, ka nākamajā nedēļas nogalē filmai būs ļoti straujš apmeklētības kritums.

Pirmo piecnieku noslēdz otrā romantiskā žanra debitante, proti, «Bezgalīgā mīlestība». To noskatījušies 2528 cilvēki, un scenārijs ar turpmāko apmeklētību varētu būt līdzīgs kā ceturtās vietas īpašniecei.

www.kinokino.lv

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu