Ne tikai vokālisti, bet arī grupas imitē uzstāšanos (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Ne tikai solisti mēdz uzstāties ar fonogrammu, veselas grupas uz skatuves reizēm tēlo instrumentu spēlēšanu, un tos nedarbā pieķer fani. Ir apkopoti jauni mūziķu uzstāšanās tēlojumi.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Faniem redzot, ka grupas «Red hot chili peppers» basģitārista mūzikas instruments nebija pievienots nevienam pastiprinātājam, tie sāka interneta komentāros izteikt sliktas piezīmes par grupu un tās spēlētprasmi. Grupa attaisnojās, ka tā bijusi vienīgā iespēja uzstāties konkrētajā šovā. Mūziķi teica, ka tikai instrumentu spēlēšana tika imitēta, bet vokāls šovā bijis īsts.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Dziedātāja Keitija Perija 2011.gadā uzstājās koncertā un vēlējās pārsteigt fanus ar flautas spēli. Mirklī, kad mūziķe saprata, ka pavadījums neiet kopā ar viņas spēlēšanu, viņa atzina, ka patiesībā neprot spēlēt konkrēto instrumentu un arī ierakstā pati to nespēlē, kā tika teikts faniem.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Dziedātāja Lady Gaga ir nokritusi uz skatuves koncerta laikā, bet viņas vokāls turpināja skanēt perfekti. Mūziķe to noliedz, sakot, ka nekad nav tēlojusi dziedāšanu un viņas koncerti vienmēr notiek dzīvajā. Tomēr, par spīti viņas apgalvojumam, mūziķe vēlreiz ir pieļāvusi tieši tādu pašu kļūdu.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

2007. gadā «BET» balvu pasniegšanas ceremonijā uzstājās mūziķis 50 Cent, ikviens pamanīja, ka balss turpināja skanēt neierasti skaļi, pat mirklī, kad viņš mikrofonu paņēma nost no sejas, lai novilktu žaketi.

Foto: TT NYHETSBYRN

Arī dziedātāju Nikiju Mināžu apvaino dziedāšanas tēlošanā, šo faktu mūziķe noliedz un vaino visā skaņu režisoru, jo viņš nav parūpējies, lai skaņa būtu vienlīdz kvalitatīva gan televīzijā, gan koncertzālē.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Dziedātājs Džastins Bībers kritiena mirklī turpināja tikpat perfekti dziedāt, tas ikvienam lika domāt, ka viņš koncertos izmanto pilno fonogrammu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu