Ziemošanās festivāla apmeklētājus sagaida digitāls pārsteigums no Rīgas tēliem (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Garda/Rīga 2014

Sestdien, 15. februārī, no plkst. 17 «Rīga 2014» programmas ietvaros Esplanādē notiks festivāls «Rīgas Ziemošanās 2014». Pasākuma apmeklētājiem sagādāts papildinātās realitātes brīnums – izmantojot, viedtālruņus vai planšetdatorus ikviens varēs saņemt virtuālu sveicienu no Rīgas tēliem – bebra un baznīcas gaiļa, kuri atdzīvosies iekārtu ekrānos.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja lejupielādēt aplikāciju «Atklāj vairāk!», saņemt īpašu lidoni un, virzot uz to viedtālruņa vai planšetdatora ekrānu, kāds no Rīgas tēliem «iekāps» ekrānā redzamajā realitātē un sveiks Ziemošanās viesus ar īpašu 3D deju. Aplikācija būs pieejama Android iekārtās. «Esam sagādājuši Ziemošanās pasākuma apmeklētājiem īpašu pārsteigumu un brīnumu, ko sniedz mūsdienu tehnoloģijas. Šī aktivitāte padarīs pasākuma apmeklējumu interesantāku, turklāt, ar īpašajām fotogrāfijām varēs dalīties ar ģimeni un draugiem sociālajos tīklos, izmantojot Lattelecom bezmaksas WiFi,» uzsver atbalstītāju «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

Papildinātās realitātes aktivitāte būs pieejama īpašā zonā Esplanādes parkā, kur darbosies arī bezmaksas WiFi – Lattelecom-Free, caur kuru varēs lejuplādēt aplikāciju un dalīties ar fotogrāfijām un video sociālajos tīklos, kā arī tos lejupielādēt. Norises vietā darbosies atbalsta komanda, kas palīdzēs lejupielādēt aplikāciju, fotografēs un filmēs apmeklētājus, kā arī uzkrās materiālu Lattelecom sociālo mediju kontos, kur tas pēc pasākuma būs pieejamas ikvienam dalībniekam.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu