«Spin FM» vietā sāk skanēt jauns radio - «Radio SWH Gold» (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @RadioSWHGOLD

No šodienas, 13. februāra, Rīgas reģionā deviņdesmit megahercu frekvencē (90.0 FM) ēterā sāk skanēt jauns radio - «Radio SWH Gold». Savukārt «Spin FM» kļūst par interneta radio. «Radio SWH Gold» ir piepulcējies akciju sabiedrības «Radio SWH» saimei, kurā jau ir «Radio SWH», «Radio SWH Plus», «Radio SWH Rock» un «Spin FM», kas līdz šim skanēja šajā frekvencē.

Turpmāk «Spin FM» būs dzirdams internetā. Lielākā daļa «Spin FM» klausītāju ir aktīvi jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem, kas ikdienā ļoti plaši izmanto internetu.

Domājot par savu klausītāju, vietnē www.spinfm.lv ir izveidota jauna, interaktīva mājas lapa ar daudz plašākām iespējām jauniešiem piedalīties SPIN FM programmas veidošanā.

«Spin FM» RADIO INTERNETĀ PROGRAMMA 2014

Pirmdien 16:00 - ZAPTSMAIZE ar Nauri Brikmani un Sandu Aleknaviču

Otrdien 16:00 - STARMEŠU GAISMĀ ar Ligitu Mieze

Trešdien 16:00 - SPIN RUNĀ LATVIJĀ ar Lindu Rutuli un Sandu Aleknaviču

Ceturtdien 16:00 - SPIN TALK ar Ralfu Eilandu

Piektdien 16:00 - SPIN BOX ar Miku Tilleru un Lindu Rutuli

Radio SWH Gold ir dzirdams Rīgā un tās apkārtnē frekvencē 90.0 FM, savukārt interneta vietnē www.radioswhgold.lv tas skan visā pasaulē.

radioswhgold.lv

«Radio SWH Gold» atskaņo 80. un 90. gadu mūziku - soft pop, lounge un contemporary easy listening - mūziku zelta vērtībā. Darbdienās, bez 10 minūtēm apaļā stundā, laikā no 8:00 līdz 18:00 radio ēterā dzirdamas a/s Radio SWH profesionālā ziņu dienesta gatavotās ziņas, kas skan pamīšus latviešu un krievu valodā. «Radio SWH Gold» skan visur - ārstu kabinetos un operāciju zālēs, skaistumkopšanas salonos un šūšanas ateljē, lielveikalos un ziedu tirgotavās.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu