«Volstrītas vilks» numur viens Latvijā (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No piektdienas, 7. februāra, Latvijas kinoteātros sāka demonstrēt asprātīgo amerikāņu detektīvu «Volstrītas vilks» («The Wolf of Wall Street»). Filmai izdevies lielisks starts, un tā iekarojusi šonedēļ Latvijas populārākās kinofilmas titulu.

Filmu noskatījušies 7832 cilvēki, kas starp šā gada debitantēm ir labākais rezultāts. Labs pieteikums cīņai par vietu šā gada top20.

Filmas pamatā ir patiess stāsts par Džordanu Belfortu, kurš kļūst par vienu no veiksmīgākajiem brokeriem Volstrītā. Desmit gadus vēlāk viņa veiksmes impērija sāk brukt un viņš tiek apsūdzēts spekulatīvos darījumos un finanšu mahinācijās.

Filma «Volstrītas vilks» uzņemta pēc Džordana Belforta autobiogrāfijām «The Wolf of Wall street» un «Catching the Wolf of Wall Street».

Otro vietu ar ne mazāk izcilu sniegumu ieņēmusi «LEGO filma» («The LEGO Movie») - 3D animācijas lente, kuras darbība risinās LEGO konstruktoru pasaulē. Lai arī tā nav ierasti dublētajā formātā, skatītāju skaits sasniedzis 5217. Tātad arī Latvijā starts padevies lielisks.

Apmeklētības kāpumu uzrādījis animācijas grands «Ledus sirds»(«Frozen»). Uz to pārdotas 3027 biļetes, jau septīto nedēļu pēc kārtas nodrošinot vietu trijniekā. Skatītāju kopskaits jau pietuvojies 90 tūkstošiem.

Ceturtajā vietā debitējusi drāma «Augusts: Osedžas zeme» ar Merilu Strīpu, Džūliju Robertsu, Jūenu Makgregoru, Benediktu Kamberbaču, Džuljetu Lūisu titullomās. To noskatījušies 1759 cilvēki.

No pirmās uz piekto noslīdējusi «Amerikāņu afēra». Šoreiz pārdotas 1492 biļetes, bet to kopskaits jau pārsniedz 8 tūkstošus.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu