Cik pelna pasaules mēroga realitātes šovu zvaigznes? (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Ik gadu tiek uzņemti daudzi un dažādi televīzijas šovi, kuros par dalību slavenības saņem lielas naudas summas. Kuras ir pelnošākās televīzijas šovu zvaigznes?

Pirmo vietu ieņem televīzijas šova «X Faktors» zvaigzne un dalībnieku skarbākais kritiķis Saimons Kouels. Vīrietis par dalību vienā šova sezonā saņem deviņdesmit piecus miljonus dolāru. Summa ir pelnīta, jo, tikai pateicoties Saimonam, šovs «X Faktors» iedzīvojās Amerikā un kļuva tikpat populārs kā Anglijā. Neskatoties uz kādreizējo pacēlumu, šajā gadā populārais šovs ir piedzīvojis kritienu, pat neskatoties uz to, ka pēc Britnijas Spīrsas aiziešanas Saimons pieaicināja žūrijā slaveno latino dziedātāju Paulinu Rubio.

Godpilno otro vietu ieņem dziedātāja Dženifera Lopesa, kura par dalību šovā «American Idol» gadā nopelna 17,5 miljonus. Dziedātāja šādu summu pieprasa par atgriešanos populārajā šovā, pirms tam viņa žūrijas sastāvā bija desmitajā un vienpadsmitajā sezonā, nu būs iespējams viņu vērot arī trīspadsmitajā sezonā.

Foto: TT NYHETSBYRN

Šova «American Idol» vadītājs Raiens Sikrests, kurš ir vienīgā šovā palikusī personība no pašiem pirmsākumiem, par šovu saņēma piecus miljonus gadā. Tomēr 2009. gadā raidījuma vadītājs prata pārliecināt telekanāla «Fox» vadību un iegūt algas pielikumu un nu saņem piecpadsmit miljonus.

Dziedātāja Kristīna Agilera ir viena no šova «The Voice» žūrijas loceklēm, sieviete nepiedalījās ceturtajā šova sezonā, jo vēlējās ierakstīt albumu un doties koncerttūrē, bet vēlāk atgriezās šovā un par atgriešanos saņem 12,5 miljonus ik sezonu.

Kardašjanu ģimene par savu realitātes šovu «Keep up with the Kardashians» saņem desmit miljonus dolāru. Tā ir kopsumma, cik ģimene saņem par vienu šova sezonu. Lai vai kā, vadoties pēc izdevuma «Forbes» datiem, Kima Kardašjana ir vislabāk atalgotā sieviešu kārtas realitātes šovu zvaigzne visā realitātes šovu vēsturē. Viņa saņem astoņpadsmit miljonus dolāru ik gadu, bet vairums viņas ienākumu ir nesaistīti ar pašu televīzijas šovu.

Dziedātāja Demija Lovato par dalību šovā «X Faktors» saņēma divus miljonus dolāru, bet vēlāk sieviete izlēma aiziet no populārā šova, lai veltītu sevi mūzikas karjerai.

Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Paulina Rubio dalību šovā «X Factor» uzskata par kāpuma punktu savā karjerā un iespēju sevi popularizēt ne tikai spāniski runājošajai auditorijai. Par dalību šovā viņa saņem 1,5 miljonus.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu