Šova «Dejo ar zvaigzni» pirmo ballīti ignorē paši dalībnieki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

22. februāra vakarā norisinājās šova «Dejo ar zvaigzni» pirmā oficiālā ballīte, kura gan nespēja sapulcēt savās telpās daudz šova zvaigžņu. Ieradās vien izbalsotā Evija Skulte, kura tomēr beigu beigās paliek šovā, jo balsošanas sistēmā tika atrasta kļūda.

Beidzoties šova «Dejo ar zvaigzni» pirmajam raidījumam, šovā palika visi dalībnieki, pēc šova zvaigznēm un dejotājiem bija paredzēta pirmā lielā atklāšanas balle, kurai bija izvēlēta nepiemērota vieta «Spot kafe». Bārā valdošā atmosfēra nebija piemērota ballītei, vietu skaits arī bija nepiemēroti mazs. Atnākušajiem dejotājiem un bāra apmeklētājiem nebija ne kur apsēsties, ne kur nostāties, lai netraucētu citiem.

Ballīti apmeklēja arī Lietuvā populārā modele Agnese Landau, kura piedalījās dejošanas šovā Lietuvā. Agnese salīdzināja ballītes - kādas notika pēc šova Lietuvā un kādas ir mums, atzīstot ka Lietuvā ir pilnīgi cits šova un oficiālo ballīšu līmenis.

Kaimiņvalstī klubs tiek sadalīts divās daļās – vienā pusē izklaidējas kluba apmeklētāji, bet otrā pusē dalībnieki. Dalībniekiem ir iespēja baudīt ēdienus, dzērienus, dejot, bet neviens no otrās zonas nevar tiem tuvoties, turpretī pie mums ir iespēja pastāvēt pie bāra kājās.

Vakara izskaņā Sveta Loeva kopā ar atbalstītājiem laida gaisā uzdāvinātos balonus, šāds rituāls tiks veikts katru nedēļu, kamēr vien sieviete atradīsies šovā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu