Foto: Lindsija Vona joprojām pārvietojas ar kruķiem, bet defilē modes skatē (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Amerikas sportiste, kalnu slēpotāja un Vankūveras Olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvēja Lindsija Vona šogad nepiedalās Olimpiskajās spēlēs, jo treniņā savainoja potīti. Tomēr, sportiste apmeklēja sarkanā paklāja pasākumu lieliskā sarkanā kleitā.

Sportiste Lindsija Vona ar lielāko prieku apmeklēja «Red dress show» un defilēja pa mēli skaistā, seksīgā, sarkanā kleitā, jo atbalsta pasākuma mērķi – parādīt un informēt sievietes par veselības iespējām un problēmām.

Pēc skates Vona teica, ka jūtas lieliski un viņai ir prieks atrasties un iesaistīties tik nozīmīgā pasākumā.

Sieviete atzina, ka vienmēr ir bijusi neapmierināta ar savu svaru; apmeklējot šāda tipa pasākumus un redzot sievietes, kuras svara ziņā ir kā puse no viņas svara, sportiste nejūtas ērti.

Tas mainās, redzot, ka šīm skaistajām, tievajām sievietēm ir lielāks celulīts nekā viņai un dāmas banketos nespēj normāli ēst, Lindsija vēlas viņām mutē iestūķēt hamburgeru.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu