Intervija ar Re:TV raidījuma «Brīvdienu brīvsolī» vadītājiem Gintu un Aināru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau no 2015. gada janvāra Re:TV kanālā redzams raidījums «Brīvdienu brīvsolī». Katru svētdienas vakaru plkst. 20:30 skatītājiem tiek piedāvāta iespēja iepazīties ar visu jauno un aktuālo, kas darāms, apskatāms, baudāms Rīgā un ārpus tās.

«Brīvdienu brīvsolī» ir izklaidējošs raidījums, kas domāts visai ģimenei. Raidījuma radošās komandas mērķis ir iepazīstināt skatītājus ar interesanto visā Latvijā – ar talantīgiem cilvēkiem un aizraujošiem notikumiem. Stāstīt ne tikai par pieaugušo, bet arī bērnu iespējām atpūsties, izklaidēties, kā arī uzzināt ko lietderīgu un, iespējams, rast jaunus veidus sevis pilnveidošanai.

Raidījuma vadītāja Ginta pirmo reizi televīzijas skatītājus priecēja šovā «Zvaigžņu lietus». Pēc tā viņa ieskaņoja Z.Liepiņa dziesmu «Dzirdi». Ginta ir piedalījusies vairākos ar Z. Liepiņu saistītos projektos, arī koncertuzvedumā «Kapteiņa stāsti». 2014. gadā kā soliste viņa pievienojās Muzikālajai apvienībai «Vintāža». Gintai bijušas lomas arī mūziklā «Eslingena» un rokoperā «Lāčplēsis». 2015. gads Gintai ir iesācies ražīgi. Gada sākumā viņa kopā ar Mārtiņu Ruski konkursā «Supernova 2015» izpildīja dziesmu «Debesis», bet jau martā viņa būs redzama izrādē «Žanna d'Arka», kurā atveidos titullomu.

Par to, kādēļ viņa izlēma kļūt par raidījuma «Brīvdienu brīvsolī» vadītāju, dziedātāja stāsta: «Nezinu, kā ir ar Aināru, bet es jau labu laiku gribēju pamēģināt, kā tas ir. Līdz šim kameru priekšā esmu dziedājusi, bet nu man ir jārunā. Kā izrādās, tas nav nemaz tik viegli! Jādomā par to, kā es pasaku frāzi, vai lieku uzsvaru uz īstajiem vārdiem, vai skatos pareizajā kamerā, vai iekļaujos dotajā laikā. Tas man ir kā izaicinājums, tādēļ arī piekritu būt par šā raidījuma vadītāju.»

Ainārs Ančevskis TV skatītāju atmiņā spilgti ierakstījies ar lomām seriālos «Likteņa līdumnieki», «UgunsGrēks», «Ēnu spēles». Spilgta bija viņa un dejotājas Ievas Kemleres uzvara TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni».

Tomēr ikdienā Ainārs ir sastopams Latvijas Nacionālajā teātrī. Kāds viņā vēl joprojām saskatīs noslēpumaino Eiženu Finku M. Zālītes un J.Lūsēna rokoperā «Sfinksa», cits Kārlēnu vai nu jau Dūdaru R. Blaumaņa «Skroderdienās Silmačos». Par vienu no spilgtākajiem izaicinājumiem Ainārs Ančevskis atzīst Leo lomu izrādē «Pēdējā bohēma» (R.Pauls, I.Ābele, L.Langa). Šobrīd viņu var redzēt izrādēs «Kabarē», «Migla», «Indrāni», «Tik mīla vien», kā arī «Raiņa sapņi».

Par savu piedalīšanos raidījumā «Brīvdienu brīvsolī» Ainārs, ķircinot Gintu, smejas: «Es gan varu pastāstīt, kā ir ar mani... Es piekritu tikai tādēļ, ka zināju – otrs vadītājs būs Ginta. Man tas ir izaicinājums.»

Bet pēc brīža viņš piebilst: «Bet, ja nopietni, tad raidījuma producents ar mani sazinājās un piedāvāja piedalīties, un divas stundas dienā man vēl bija brīvas... domāju... nu labi.»

Abi raidījuma vadītāji ir ģimenes cilvēki, un arī viņiem ir svarīgi savu brīvo laiku pavadīt kopā ar saviem tuvākajiem.

Ginta Krievkalna ģimenes dzīvi sāka 2010. gadā, kad apprecējās ar Kristapu Krievkalnu. 2013. gada nogalē Krievkalnu ģimenei pievienojās meita Kristīne. Atbildot uz jautājumu, vai pietiek spēka būt par mammu un dziedātāju, un nu jau par TV seju, Ginta stāsta: «Jāsaka, ka kopš meitas piedzimšanas man ir vairāk spēka nekā iepriekš. Grūti to paskaidrot, bet tagad man gribas rosīties daudz aktīvāk, un interesantākais ir tas, ka to tik tiešām arī daru. Protams, meita ir pirmajā vietā, un es ļoti cenšos būt laba mamma, un tas paņem daudz spēka, bet, lai cik atdodu, divtik saņemu pretī

Arī Ainārs laulības dzīvi sāka 2010. gadā, apprecoties ar savu mīļoto un dēla māti Martu Grasi. Runājot par to, vai viņa profesionālā darbība netraucē ģimenes dzīvei, Ainārs atbild: «Švaki, laika, ko pavadīt tikai ar sievu un dēlu, ir ļoti maz, bet aktieru ģimenē tas nav pārsteigums. Brīvo laiku cenšamies pavadīt kopā, apmeklējot kādu pasākumu vai pavisam vienkārši esot mājās. Protams, ļoti bieži mans dēls, kā arī citu aktieru bērni atrodas teātrī, bet tas nenozīmē, ka varu pievērsties viņam. No rīta mums ir mēģinājumi, vakarā izrāde, bet pa vidu vēl jāfilmējas kādā seriālā vai arī TV raidījumā (smejas). Brīvsolī gan sen neesmu bijis. Bet kopā ar ģimeni... Kāpēc ne?»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu