Rodeo vīrs. Zintis Ekmanis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijā radīta komiska īsfilmu sērija, kurā populāri sportisti un kultūras personības iejutušās meistaru lomā un amizantās etīdēs, parādot elpu aizraujošus trikus, apmāca jaunos censoņus, kuri ir ceļa sākumā uz izcilību. Īsfilmas režisējis talantīgais Oskars Rupenheits, kurš plašu popularitāti ieguvis, veidojot «Piens Fest» filmas. Pirmā īsfilma «Neredzamais asmens» skatītājus aizveda uz Latvijas Nacionālo operu, turpretī viena no četrām jaunajām īsfilmām - uz Siguldas bobsleja trasi. Galvenajā lomā iejuties slavenais latviešu bobslejists, 1984. gada olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējs, 1985. gada Eiropas čempions, kā arī vairāku citu titulu ieguvējs Zintis Ekmanis.

«Šī īsfilmu sērija ir komisku epizožu mozaīka, kurā mēs katrs varam atpazīt sevi gan skolotāju, gan mācekļu lomā. Gribam iedrošināt ikvienu, ka tikai no kļūdām veidojas panākumi – tos arī visiem novēlam,» komentē «Latvijas Gāze» valdes priekšsēdētājs Adrians Dāvis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu