Režisore izstājusies no «Greja piecdesmit nokrāsu» turpinājumiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Kinolentes «Fifty Shades of Grey» («Greja piecdesmit nokrāsas») režisore Sema Teilore Džonsone izstājusies no turpmākajiem diviem turpinājumiem, vēsta tabloīds «The Sun».

Teilore-Džonsone nevēlas turpināt filmu sēriju, jo pirmās kinolentes uzņemšanas laikā

vairākkārt strīdējusies ar grāmatu triloģijas autori E.L.Džeimsu,

īstajā vārdā Ēriku Mitčelu, kurai ir liela kontrole pār filmu.

«Teilore-Džonsone grib izstāties, un kinostudija «Universal» zina, ka tas ir pareizs lēmums,» avīzei klāstīja anonīms informācijas avots. «Viņas attiecības ar Ēriku kļuvušas pilnīgi toksiskas. Viņas nevar viena otru ciest un vaino filmas problēmās.»

#fiftyshadesmovie #fiftyshades #dakotajohnson #jamiedornan

A photo posted by Director FSOG (@samtaylorjohnson) on

«Lielākie

strīdi bija par seksa ainām filmā.

Ērika gribēja, lai filma līdzinātos grāmatai, taču būtu atklātāka. Savukārt Sema vēlējās, lai kinolente būtu kas vairāk par sadomazohistisku seksa ainu kolekciju,» norāda informācijas avots.

Kā jau ziņots, Teilore-Džonsone sacīja televīzijas raidījumam «Today», ka esot noslēgusi līgumu par turpinājuma «Fifty Shades Darker» («Tumsa piecdesmit nokrāsās») uzņemšanu. Sociālajos tīklos baumo, ka kinolentes uzņemšana sāksies jūnijā, bet uz ekrāniem tā nonāks nākamā gada februārī, taču informācija nav apstiprināta no kinostudijas «Universal» puses.

#onset #fifty #fiftyshadesmovie #eloisemumford #dakotajohnson

A photo posted by Director FSOG (@samtaylorjohnson) on

«Tumsa piecdesmit nokrāsās» iznāca 2011.gadā. Pēc gada tai sekoja romāns «Fifty Shades Freed» («Brīvība piecdesmit nokrāsās»), kurā aprakstīta galveno varoņu Anastasijas Stīlas un Kristjena Greja laulības dzīve.

Visā pasaulē pārdoti apmēram 100 miljoni romānu eksemplāru. Grāmatas tulkotas vairāk nekā 50 valodās.

Šomēnes iznākusī filma «Greja piecdesmit nokrāsas» pirmajā nedēļas nogalē no biļešu pārdošanas kinoteātros visā pasaulē nopelnījusi 266 miljonus ASV dolāru (233 miljonus eiro). Eksperti prognozē, ka tā būs starp 2015.gada veiksmīgākajām kinolentēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu