Trīs blondas dziedātājas un trīs dažādi, toties sievišķīgi stili (41)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālos piedalījās trīs jaunas, talantīgas, blondas dziedātājas, kuras izcēlās ne tikai ar dziesmu izpildījumu, bet arī skaistu apģērbu. Jaunās dziedātājas Tamāra Rutkovska, Katrine Lukins un Anete Volmane labprāt raksturo savus tērpus un atklāj zīmolu nozīmi savā dzīvē.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājas Tamāras Rutkovskas dziesma ir par to, ka viņa ir laimīga, tāpēc jaunā sieviete domāja, kura no visām krāsām viņai asociējas ar prieku un laimi, tāpēc viņa savā tērpā izvēlējās zelta krāsu.

«Negribēju, lai ir pārāk spīdīgs, tāpēc kā otro krāsu izvēlējos melno. Man nebija stilista, mēs ar komandu paši domājām savus tērpus, kā arī gājām tos meklēt pa veikaliem, tas mūs tikai stiprināja kā komandu,» stāsta Tamāra.

Meitene priecājas, ka stilistiski visi priekšnesumā iesaistītie ir līdzīgi un neradās nekādi kašķi par to, ko kāds vēlas vilkt vai gluži pretēji - nevēlas.

«Izvēloties sev apģērbu, nekad neskatos uz zīmoliem, iespējams, man tas būtu jādara, ja vēlos darboties uz skatuves, bet es to nedaru. Ja man patīk kāds apģērba gabals, es to pirkšu, vienalga, pat ja arī tā būs blūzīte, kura maksā piecus eiro,» tā Tamāra.

Brīvajos mirkļos Tamāra labprāt lasa grāmatas, nevis pavada laiku, skatoties televizoru. Dziedātāja cenšas lasīt angliski, jo raksta dziesmas angļu valodā un grāmatas tikai palīdz nostiprināt valodu.

«Mans mīļākais autors ir Pauls Koelju un viņa grāmata «Alķīmiķis», esmu to lasījusi veselas trīs reizes, tā ir grāmata, kura parāda formulu, kā gūt panākumus,» skaidro Tamāra.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātāja Katrine Lukins uz skatuves vēlējās būt spīdīga un roķīga, to viņai īstenot palīdzēja modes pazinēja Krista Tabaka.

«Gribēju izskatīties roķīga, bet tajā pašā laikā vēlējos, lai tērpam ir spīdīgas detaļas, jo tas labi izskatās kamerās, beigās izdevās apvienot abas lietas un es jūtos lieliski. Arī sarkanā krāsa man piestāv,» priecājas Katrine.

Meitenei ikdienā nav svarīgi, vai apģērbs ir no dārga zīmola vai veikala, kurā ikdienā iepērkas daudzi jo daudzi cilvēki.

«Tomēr uz skatuves es nevēlētos vilkt apģērbu no ikdienišķa veikala, man tas neliekas forši, ka cilvēki, vērojot mani dziedam, zina, no kurienes ir manas drēbes; traki, ja kādam ir mugurā tas pats,» tā Katrine.

Ikdienā Katrine velk visu, kas viņai patīk un liek justies ērti, stilistiski dziedātāja arī ikdienā ģērbjas līdzīgi savam Eirovīzijas skatuves tēlam.

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājai Anetei Volmanei Eirovīzijas princeses cienīgo izskatu palīdzēja iegūt modes dizainere Elmīra Kakimova.

«Sākumā plānoju vilkt gaiši zilu kleitu, bet beigās nespēju aizmirst šo kleitu, viņa liek man justies labi, ir viegla, gaisīga, sievišķīga, mežģīnes un zīds lieliski spēj parādīt mani, to, kāda esmu,» stāsta Anete.

Arī Anetei brīvajā laikā patīk lasīt grāmatas, turklāt dziedātāja tic horoskopiem, tāpēc nav brīnums, ka lasa grāmatu par savu horoskopa zīmi.

«Es ticu horoskopiem, žurnālos vienmēr izlasu savu horoskopu. Zirga gads ir mans gads, piekrītu tam, ka šajā gadā dzimušie sev mēdz daudz dažādas lietas uzkraut uz muguras un skriet tik uz priekšu, mēģinot pārlēkt pāri šķēršļiem, nereti tas neizdodas, jo ir par lielu uzkrautais vezums. Tas ir gan slikti, gan labi, jo, pateicoties tam, manī ir sakrājušās tik daudz dažādas pieredzes,» aizdomājas Anete.

Anete vēlētos arī apmeklēt astrologu, bet nav pie tā bijusi, jo baidās uzzināt kaut ko tādu, ko patiesībā nevēlas zināt.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu