Džonijs Deps dibina grupu «Hollywood Vampires»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Džonijs Deps nodibinājis grupu «Hollywood Vampires» ar rokeri Elisu Kūperu un grupas «Aerosmith» ģitāristu Džo Periju, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Kūpers par grupas izveidošanu paziņoja sestdien sociālajā tīklā «Instagram». Pagaidām izziņots tikai viens koncerts festivālā «Rock in Rio», kas norisināsies septembrī. Mūzikas festivālā uzstāsies roka un smagās mūzikas grupas «Queens of the Stone Age» un «System of a Down».

Grupas nosaukums aizgūts no Kūpera kādreizējās supergrupas, kurā spēlēja viņa draugi Kīts Mūns, Harijs Nilsons, Džons Lenons un Ringo Stārs.

Eksbītls Pols Makartnijs jau pabijis ierakstu studijā ar «Hollywood Vampires». «Es spēlēju ierakstu studijā ar Elisu Kūperu un Džoniju Depu. Mēs paskatījāmies viens uz otru, it kā teiktu: «Hei, mēs šeit sēžam kopā ar Polu Makartniju!» Un mēs skatījāmies viens uz otru ar pavērtu muti kā mazi bērni,» Perijs pagājušogad teica intervijā avīzei «Chicago Sun-Times».

Kūpers un Deps decembrī kopīgi uzstājās labdarības pasākumā Kalifornijā, kur izpildīja dziesmas «Brown Sugar», «My Generation» un «School’s Out».

«Viņš ir kļuvis par tuvu draugu un sadarbības partneri,» nesenā intervijā žurnālam «Rolling Stone» Kūpers teica par Depu. «Mēs pēdējā laikā esam ierakstījuši daudz mūzikas. Viņš ir ļoti talantīgs un labs cilvēks. Džonijs ir puisis, kuram nekas nav obligāti jādara. Viņš dara lietas tāpēc, ka to grib. Nav runa par viņa ego.»

Taču Deps janvārī nicīgi izteicās par aktieriem, kuri kļūst par mūziķiem un cenšas savus fanus atvilināt uz koncertiem. «Man tā šķiet briesmīga doma,» viņš teica. «Atnāc uz manu koncertu, jo esi redzējis mani 12 filmās.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu