Veiksmīgi noslēgusies akcija «No sirds uz sirdi»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Jau trešo gadu pēc kārtas norisinājās labdarības akcija «No sirds uz sirdi», kur ikvienam bija iespēja ziedot līdzekļus bērniem, kuri sirgst ar onkoloģiskām slimībām. Emocionālais pasākums spēja savākt ievērojamu naudas summu un daudzu viesu acīs laiku pa laikam lika parādīties asarām.

Akcijas mērķis bija dzīves svinēšana, aizdomāšanās par to, ka esam dzīvi, veseli un ka ir iespēja palīdzēt tiem, kuriem nav tik ļoti veicies dzīvē, lai arī viņi kļūtu veseli un spētu svinēt dzīvi ik dienu no jauna.

No 12. līdz 14. februārim modes un izklaides centrā «Rīga Plaza» ikvienam bija iespēja iegādāties dažādas lietas un tādā veidā atbalstīt bērnus vai vienkārši ziedot kādu summu, kura palīdzēs kādam mazulim kļūt veselākam.

13.februāra vakarā klubā «Friends» norisinājās labdarības izsole un koncerts. Izsolē ar dažādām lietām piedalījās sabiedrībā dažādās jomās pazīstami cilvēki, kuri ne tikai deva akcijai savas lietas, bet arī paši iegādājās dažādas izsolītās mantas.

Pirmajā pasākuma dienā tika savākti 1997,37 eiro, otrajā dienā šai summai pievienojās 1934,07 eiro, bet trešā diena bērnu veselībai atnesa 2247,59 eiro.

Izsole, kurā viesi, izmantojot vairāksolīšanas principu, varēja tikt pie skaistām lietām, tādām kā modes dizainera Romāna Černova darināta T-krekla, Marikas Ģedertes ceptās kūkas vai Agneses Zeltiņas darinātās rotas, beigu beigās kopējai summai pievienoja 1290 eiro.

Akcijas laikā viesus ar emocionālām dziesmām priecēja daudzi Latvijā atzīti mākslinieki, tādi kā Katy Tindemark, Diāna Pīrāgs, Alekss Silvērs un Liera Štein, Natālija Tumševica, kā arī dziedātāja Kamilla.

Pasākumu vadīja idejas autore un akcijas dvēsele Jeļena Tonova, kurai pievienojās dejotājs Deniss Tumakovs un televīzijas seja Jeļena Gricuka.

Sasummējot visu trīs akcijas dienu laikā savāktos līdzekļus šajā gadā, labdarības akcija «No sirds uz sirdi» spēja bērniem savākt 7469,53 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu