Par iespēju startēt Eirovīzijā cīnīsies MNTHA, Aminata, «ElektroFolk» un Riva

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

15.februārī Latvijas Televīzijā norisinājās autoru un izpildītāju konkursa «Supernova» trešā tiešraide, kurā no astoņiem dalībniekiem uz šova finālu izvirzīja četrus dalībniekus. Vai pusfinālā iekļuva arī tavi favorīti?

Dalībniekus vērtēja žūrijas komisija - vokālā konsultante Ieva Kerēvica, grupas «Prāta Vētra» dalībnieks un viens no šova producentiem Kaspars Roga, dziedātājs Intars Busulis, kurš aizstāja dziedātāju Donu, un mūzikas biznesa profesionālis Guntars Račs.

Skatītāji lēma, ka tālāk cīņu turpina dziedātāja Aminata, kura uzstājās ar pašas rakstītu vokāli sarežģītu dziesmu, kā arī dziedātāja MNTHA, kura ne tikai izcēlās ar individualitāti, bet pierādīja, ka divu nedēļu laikā var daudz ko iemācīties un parādīt attīstību

Trešo vietu skatītāji piešķīra dziedātājam Markum Rivam, ceturtajā vietā atstājot pirmā pusfināla favorītus grupu «ElektroFolk». Žūrija šoreiz respektēja skatītāju vērtējumu un uz finālu izvirzīja grupu «ElektroFolk», toties ceturto ceļazīmi piešķīra dziedātājam Markusam Rivam, par kuru pēc jaunā vīrieša dziedāšanas izteica daudz negatīvu piezīmju. Paklausot skatītāju vērtējumam, žūrija nonāca pretrunā ar visiem saviem vārdiem un parādīja, ka viņu viedoklim nav nekādas jēgas.

Kā jau ierasts, šova «Supernova» pauzēs skatītājus izklaidēja bebrs, kurš gan dejoja, gan jokoja un izspēlēja dažādas balvas. Pateicoties bebram, skatītājiem, kuri konkursu skatās uz vietas, Latvijas televīzijā, vai interneta tiešraidē, nav garlaicīgi reklāmas paužu laikā.

Jau pēc nedēļas būs iespēja vērot šova finālu, kurā sacentīsies četri labākie dalībnieki, bet uzvarētāju izvēlēsies vienīgā īstā žūrija un patiesie vērtētāji – skatītāji!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu