Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Intrigantes» aktrise uz albuma vāka pozē kaila (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @taylormomsen

Populārā seriāla «Intrigante» («Gossip Girl») zvaigzne Teilore Momsena (Taylor Momsen) savu ķermeni ir atkailinājusi jau vairākkārt, arī pati savas rokgrupas «Pretty Reckless» koncertos. Tāpēc nav nekas pārsteidzošs, ka Teilore ir pilnībā atkailinājusies arī uz grupas gaidāmā albuma «Going To» vāka.

20 gadus vecā dziedātāja albuma vāka fotogrāfiju publicēja mikroblogu vietnē «twitter.com».

Aktrise fotogrāfijā ir redzama no aizmugures un pilnīgi kaila. Viņas muguru klāj melns krusts ar bultu galā, kura norāda uz dziedātājas pēcpusi. Fotogrāfijā Teilorei redzami platīnblondi mati, kuri krīt pāri pleciem, taču rokas saliktas katra savā pusē.

Grupa «Pretty Reckless» publiskojusi jau četras dziesmas no gaidāmā albuma, ieskaitot albuma tituldziesmu «Going To Hell».

Atgādinām, ka dziedātāja savu karjeru sāka piecu gadu vecumā ar dziesmas «Why Can’t I Find You?» izpildījumu filmā «Kā Grinčs nozaga Ziemassvētkus» («How the Grinch Stole Christmas»). Kad viņai bija astoņi gadi, viņa sarakstīja dziesmu ar nosaukumu «Blackout», kuru seriāla «The Hills» zvaigzne Heidija Montāga (Heidi Montag) ierakstīja savam debijas albumam «Superficial».

Foto: @taylormomsen

Lai arī dziedātāja lieliski notēloja pusaudzi Dženiju Hampfriju (Jenny Humphrey) seriālā «Gossip Girl», Teilore atzīst, ka viņas sirds pieder mūzikai. «Aktiermāksla ir vienkārša. Es to esmu darījusi ļoti ilgi, un man tas tiešām patīk. Taču es tēloju kādu citu, nevis atklāju pati sevi. Mūzika ir personīgāka, jo tā ir jāsaraksta un tev ir jābūt tajā iekšā ar katru soli,» žurnālam «Parade» paskaidro dziedātāja.

Gaidāmā albuma vāka fotogrāfija nav pirmā reize, kad Teilore par sevi radījusi diskusijas bulvārpresē. Viņas videoklipā «Going To Hell» Teilore attēlota Ēdenes dārzā ar ābolu rokās, kamēr ap viņas kaklu ir aptinies pitons.

Kailvāki ir pēdējā laikā kļuvuši par jaunu tendenci mūzikas industrijā. Pagājušogad albumus ar erotiskiem foto izdeva Skaja Fereira (Sky Ferreira) un Lēdija Gāga (Lady Gaga).

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu