Izvēlēti «Supernovas» pusfinālisti. Astoņiem sapnis par Eirovīziju kļūst reālāks

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

8.februārī Latvijas Televīzijā norisinājās autoru un izpildītāju konkursa «Supernova» otrā tiešraide, kurā no desmit dalībniekiem uz šova pusfinālu izvirzīja četrus dalībniekus. Vai pusfinālā iekļuva arī tavi favorīti?

Dalībniekus vērtēja žūrijas komisija - vokālā konsultante Ieva Kerēvica, grupas «Prāta Vētra» dalībnieks un viens no šova producentiem Kaspars Roga, dziedātājs Dons un mūzikas biznesa profesionālis Guntars Račs.

Skatītāji lēma, ka tālāk cīņu turpina dziedātāja Aminata, kura uzstājās ar pašas rakstītu vokāli sarežģītu dziesmu, kā arī dziedātājs Markus Riva, kurš visus pārsteidza ar milzīgu pašpārliecību un vienkāršu, bet spēcīgu skatuves priekšnesumu.

Trešo vietu skatītāji piešķīra meiteņu duetam «Euphony» gluži tāpat kā žūrija, taču ceturto vietu skatītāji piešķīra puišu grupai «The Stones», turpretī žūrija lēma par labu Rihardam Bērziņam. kurš vairāk pazīstams ar nebeidzamo piedalīšanos Baltijas valstu talantu konkursos, diemžēl bez vērā ņemamiem panākumiem.

Jau pēc nedēļas būs iespēja vērot šova pusfinālu, kurā sacentīsies astoņi labākie dalībnieki – četri skatītāju izvēlēti un četri žūrijas izvēlēti.

Biļetes uz pusfinālu iegūs četri mākslinieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu