«Muzikālā banka» noslēdzas ar grandiozu banketu (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

25. janvāra vakarā noslēdzās dziesmu konkurss «Muzikālā banka 2013». Sīvā konkurencē uzvaras laurus plūca dziedātājs Dons, otrajā vietā atstājot dziedātāju Intaru Busuli un duetu, kuru veido grupa «Otra puse» un dziedātāja Antra Stafecka, toties godpilno trešo vietu ieņēma rokmūzikas izpildītājs Ivo Fomins. Pēc apbalvošanas ceremonijas mūziķi izklaidējās banketā, kurš norisinājās Ventspils Olimpiskā centra ledus hallē.

Banketam sākoties, Ventspils iedzīvotāju simpātiju balvu ieguva ventspilnieks Roberts Pētersons. Puisis savā īpašumā ieguva piecus simtus eiro. Jaunajam mūziķim šis vakars bija īpašs, jo arī skatītāji novērtēja viņa sniegumu, piešķirot ceturto vietu.

Tāpat pārsteiguma balvas nopelnīja pirmo trīs vietu ieguvēji, balvā mūziķi saņēma ceļojumu uz Stokholmu.

Pirmais, ko viesi labprāt darīja, apmeklējot banketu, bija došanās pie bagātīgajiem banketa galdiem, lai nobaudītu Ventspils sagādātās uzkodas. Mūziķiem bija iespēja baudīt dažādus salātus un gaļas izstrādājumus, kā arī vairāku veidu tortes.

Lai veiksmīgi aizvadītu «Muzikālās bankas» finālu, netika žēlots arī baltvīns un sarkanvīns, kuru mūziķi nekautrējās baudīt, saskandinot glāzes gan ar Donu, gan citiem māksliniekiem.

Mūzikas pedagogs, eksperts Edgars Kramiņš runājās ar jaunajiem dziedātājiem, ieteica dažādus vokālos uzlabojumus, bet, ieraugot savu uzstāšanos televīzijas ekrānā, steidzās pie televizora, lai dzirdētu ikvienu sava dziedājuma niansi.

Vēlāk viesi, kā jau ierasts «Muzikālās bankas» finālā, devās uz slidotavu un slidoja. Šo īpašo piedāvājumu, kā jau katru gadu, izmantoja Valters Frīdenbergs, kuram pievienojās Dukuru ģimene, Ralfs Eilands un Lauris Valters.

Šajā gadā populārais konkurss iztika bez dejām, kaut par mūziku rūpējās dīdžejs, liekot dažādus deju hitus. Viesi vairāk vēlējās veltīt laiku sarunām un dibināt kontaktus jaunām muzikālām idejām un kopdarbiem.

Banketa noslēgumā viesiem bija iespēja izvēlēties braukt ar speciālu autobusu uz Rīgu vai pārnakšņot Ventspilī un turpināt izklaidēties.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu