Oskars Deigelis prezentē videoklipu dziesmai «Just Stop» (28)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājs Oskars Deigelis 23. janvāra vakarā lielveikalā «Riga Plaza» prezentēja savu jauno videoklipu dziesmai «Just stop», dziesma ir iekļuvusi arī Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā.

Klipu prezentēt lielveikalā Oskars izvēlējās, gribēdams, lai ikviens var dzirdēt viņu dziedam un redzēt jauno videoklipu, ne tikai izmeklēta, speciāli aicināta publika.

Oskars Deigelis prezentācijā, kā jau vienmēr, bija solīdi apģērbies, žaketē, kreklā un netrūka arī tauriņa, šāds apģērbs nav puiša svētku drānas, bet ikdienas apģērbs, viņš vienmēr vēlas labi un eleganti izskatīties.

Viesi tika cienāti ar dažādām uzkodām un vīnu. Uzkodas bija pavisam vienkāršas, bet tieši tāds arī ir Oskars, atvērts, draudzīgs, sirsnīgs puisis, kurš augstu vērtē vienkāršību.

Dziedātājs pirms klipa parādīšanas auditorijai akustiskās skaņās izpildīja pāris savas dziesmas, kuras pavadīja plaši aplausi. Akustisko skaņu palīdzēja radīt divi ģitāristi.

Vēlāk pāris reizes tika demonstrēts videoklips, kuru noskatīties bija ieradušies cilvēki no radošās komandas, videoklipā redzamo personāžu klāsta un Oskara fani un labākie draugi.

Viesu vidū bija tādi cilvēki kā dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, dziedātāja Laura Raila, dziedātājs Mārtiņš Ruskis un uzņēmēja Jogita Pūpola.

Viesi dāvāja Oskaram ziedus un dāvanas, puisis jutās vēl brīnišķīgāk nekā dzimšanas dienā.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu