«Jaunā viļņa» rīkotāji Dzintaru koncertzālē plāno organizēt citu pasākumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Festivāla «Jaunais vilnis» rīkotāji šovasar Dzintaru koncertzālē organizēs citu pasākumu - citā formātā un ar citu nosaukumu, raksta portāls «rus.lsm.lv», kuram to pavēstījis kāds avots, kurš vēlējies palikt anonīms.

Plānots, ka

Jūrmalā varētu notikt vairākas dienas ilgs šovs ar populāru Krievijas estrādes zvaigžņu piedalīšanos.

«Jaunā viļņa» vadītāja Igora Krutoja pārstāvji pašlaik risinot sarunas par Dzintaru koncertzāles īri. Atšķirībā no festivāla «Jaunais vilnis» nav paredzētas pasākuma tiešās translācijas televīzijā.

«Krutojam Kremļa līmenī piedraudēja - vari rīkot savu festivālu Jūrmalā, bet tad nebūs nekādu tiešraižu Krievijas televīzijā.

Vēl vairāk: tiem māksliniekiem, kuri uzstāsies Jūrmalā, netiks atļauts filmēties daudzos raidījumos populārākajos televīzijas kanālos, kas, protams, zvaigznēm nozīmē nāves spriedumu,» pauda informācijas avots. Krutojs nevēloties arī pazaudēt iespēju rīkot festivālu Dzintaru koncertzālē vasaras mēnešos, kad politiskā situācija būs mainījusies uz labu, tāpēc izdomājis variantu, kā to paturēt.

Rast apstiprinājumu šai informācijai pagaidām nav izdevies. Spriežot pēc «Bilesuserviss.lv» mājaslapas, laiks jūlijā un augustā, kad parasti notiek «Jaunais vilnis», pagaidām nav aizpildīts.

Jūrmalas mērs Gatis Truksnis šonedēļ intervijā telekompānijas LNT raidījumam «900 sekundes», runājot par Dzintaru koncertzāles vasaras programmu un pēdējām ziņām par «Jauno vilni», norādīja, ka rit intensīvs darbs, lai veidotu programmu dažādām gaumēm. Viņš aicinājis dažas nedēļas pagaidīt, kad būs publicēta koncertzāles «Dzintari» programma. Tajā viss būšot redzams.

«rus.lsm.lv» anonīmais informators uzskata, ka, visticamāk, konkrētus faktus par pasākumu vasarā Krutojs atklās savā jubilejas koncertā «Arēnā Rīga» 26.februārī.

Kā ziņots, festivāls «Jaunais vilnis» no Jūrmalas pārcelts uz Sočiem. To laikrakstam «Kommersant» apstiprināja Krievijas Krasnodaras apgabala gubernators Aleksandrs Tkačovs. Jūrmalas pašvaldībā no konkursa «Jaunais vilnis» organizatoriem joprojām nav saņemts oficiāls rezervāciju atteikums, tomēr nav saņemts arī oficiāls apstiprinājums par konkursa norisi Jūrmalā, tādēļ Dzintaru koncertzāles pārstāvji sākuši pārrunas ar citu pasākumu rīkotājiem par tradicionālo konkursa norises datumu aizpildīšanu. Humora šovi «KVN» un «Jūrmala» («Jurmaļina») savukārt oficiāli atcēluši pasākumu datumu rezervācijas šī gada jūlijā Dzintaru koncertzālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu