Slavenības apmeklē kinofilmas «Amerikāņu afēra» pirmizrādi (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

23. janvāra vakarā kinoteātrī «Citadele» īpašiem viesiem bija iespēja vērot «Oskara» balvai nominētās filmas «Amerikāņu afēra» īpašu pirmizrādi. Interese par filmu bija liela un uzaicinātie viesi pusstundas laikā piepildīja zāli.

Viesiem pirms kinofilmas skatīšanās bija iespēja nobaudīt šampanieti, kuru piedāvāja divas daiļas viesmīles. Šampanietis bija sarūpēts lielos daudzumos, lai ikviens spētu to nobaudīt pirms īpašā mirkļa, režisora Deivida O`Rasela jaunās filmas.

Uzaicināto viesu vidū bija tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā aktieris Rihards Lepers, aktrise Agnese Zeltiņa, dziedātāja Liene Candy, uzņēmuma «Chocholate events» īpašniece Sindija Vilde, raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga un dziedātāja Aija Andrejeva.

Ieejot zālē, viesus sagaidīja pārsteigums: Aija Andrejeva izspēlēja laimīgās biļetes uz kinofilmām.

Tā kā cilvēki bija sanākuši skatīties jauno filmu «Amerikāņu afēra», laiks netika vilkts garumā un tika palaista filma. Filmas laikā bieži vien atskanēja smiekli, aplausi, kā jau pienākas pie tik laba mākslas šedevra.

«Vienmēr ir interesanti vērot kinofilmas, kuras nominētas «Oskara» balvai, ik gadu tās skatos ar interesi, filma «Amerikāņu afēra» nav izņēmums,» smaidot nosaka Rihards Lepers.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu