Lietuvas skandalozākā slavenība Rauls Mammadli izklaidējas Latvijas klubos (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Viens no Lietuvas populārākajiem, visvairāk aprunātākajiem, skandalozajiem cilvēkiem pāris dienas viesojās Latvijā. Rauls Mammadli šeit iepirkās, apmeklēja dažādas izklaides vietas un geju klubus. Raulam ļoti patīk Latvija un šeit piedāvātās izklaides. Rauls ir dzimis kā vīrietis, bet jūtas kā sieviete un ir biseksuāls. Puisis vēlas, lai viņu uzrunā sieviešu dzimtē.

Rauls Mammadli ieradās Latvijā, lai iepirktos, jo viņai patīk Latvijas iepirkšanās centri, un, protams, lai izklaidētos. Sieviete apmeklēja dažādas heteroseksuālu cilvēku izklaides vietas un arī geju klubu.

«Pārsvarā eju uz heteroseksuālu cilvēku klubiem, jo geju klubos visi domā, ka esmu meitene, un vīrieši man nepievērš uzmanību, jo meklē vīriešus, bet lezbietes pērk man dzērienus. Pēdējā reizē, kad Lietuvā apmeklēju geju klubu, man ļoti daudz meitenes pirka alkoholu,» smejas Rauls.

Skaistule Latviju ir apmeklējusi četras reizes, vienmēr draugu kompānijā ieradusies izklaidēties, tā ka neko daudz no Rīgas nav redzējusi.

«Pēdējā braucienā uz Latviju nevienu nenoskūpstīju, jo biju kopā ar kompāniju un mums bija jautri savā barā. Bija puiši, kuri vēlējās iepazīties, uzsita pa dibenu, lai pievērstu uzmanību, bet nekas vairāk. Atceros, ka, izejot no kluba, mums pretī nāca divi puiši, viņi centās pievērst manu uzmanību, uzsita arī viegli pa dibenu, tas bija jauki,» Latvijā piedzīvotajā dalās Rauls.

Rauls stāsta, ka Lietuvas un Latvijas iedzīvotāji ir ļoti dažādi. Latvieši izklaides vietās vienmēr mēģina atstāt iespaidu uz visiem, bet lietuvieši nespēj normāli atpūsties, ir noslēgti un apmulsuši.

«Par mani cilvēki saka daudz negatīvu lietu, jo es laužu stereotipus. Dzīvoju tā, kā vēlos. Skūpstu, apskauju to, ko vēlos, dejoju, ar ko vēlos, strādāju, kā vēlos. Tas daudzus padara dusmīgus, jo viņi nespēj darīt tāpat kā es. Cilvēki ir kā bērni, viņi domā, kāpēc es varu darīt kā vēlos, bet viņi nevar. Uzreiz rodas viedoklis, ka esmu slikta un mani ir kādam jāsoda,» tā Rauls.

Ikdienā Rauls ir friziere un nu ir sākusi pievērsties arī modeles karjerai. Viss viņas laiks paiet darbā, fotosesijās un izklaidēs klubos.

«Pagaidām nedomāju mainīt dzimumu, es jūtos labi, dzīvojot tā, kā dzīvoju. Esmu apmierināta ar savu ķermeni un neizjūtu diskomfortu, neskatoties uz to, ka esmu sieviete, kura dzīvo vīrieša ķermenī,» skaidro Rauls.

Uz jautājumu par sejas apmatojumu Rauls atbild, ka seja nav jāskuj bieži, jo viņa ir veikusi lāzerepilāciju, kas kavē matiņu augšanu.

«Nekad neesmu iekļuvusi kautiņā, jo cilvēki reaģē ļoti labi, ieraugot mani dzīvē, negatīvismu saņemu pārsvarā internetā. Dzīvē arī nav bijis pamata kautiņiem, tas, ka dejoju ar puisi vai skūpstos ar viņu, nenozīmē, ka man ar viņu būs sekss. Parasti pēc ballītes mājās dodos viena, tikai pāris reizes esmu aizgājusi kādam līdzi uz pēcballītes ballīti,» skaidro Rauls.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu