Megana Foksa atklāj, kas atrodas viņas somiņā (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Populārā aktrise Megana Foksa nekautrējas padalīties ar informāciju par savas somiņas saturu. Sieviete nekad neliek somu uz grīdas, jo tic, ka tas pasliktina finanšu plūsmu.

Aktrisei Meganai Foksai vienmēr ir līdzi paliela somiņa, lai tur ietilptu visas viņai nepieciešamās lietas.

Vienmēr līdzi tiek ņemta speciāla sejas maksa, tas ir brīnumprodukts, jo satur divas daļas eļļas un vienu daļu mitrinoša līdzekļa.

Grāmatai arī vienmēr būs vieta zvaigznes somiņā, aktrise nelasa elektroniskās grāmatas, priekšroka vienmēr tiek dota reālām grāmatām. Šobrīd Megana lasa grāmatu par kristīgo tēmu, kura attēlo eņģeļus gluži kā šova «Ancient aliens» tēlus. «Ancient aliens» ir aktrises mīļākais televīzijas šovs.

Arī blociņu ir iespējams atrast aktrises somiņā, bet tikai melnā krāsā, viņai patīk melni blociņi, jo tajos vislabāk izskatās ar roku rakstīti pieraksti.

Kosmētikas uzņēmuma «Avon» smaržas «Instinct for her» ir Foksas mīļākās dienā lietojamās smaržas, jo atsvaidzina un neaizņem daudz vietas.

Neskatoties uz to, ka Megana vienmēr, visur maksā ar karti, arī skaidra nauda viņai ir speciālā maciņā, tā domāta tikai un vienīgi, lai sniegtu dzeramnaudas restorānos un citās sabiedriskās iestādēs. Viņa pati ir strādājusi restorānā un zina, cik ļoti būtiska ir dzeramnauda. Megana nekad nedod mazāku dzeramnaudu kā divdesmit dolāri.



Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu