Latvijas pirmā Pelnrušķīte tomēr nav gribējusi nevienu nošaut (40)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Pirms nepilniem diviem gadiem noslēdzās televīzijas šovs «Pelnrušķīte», kur par uzvarētāju tika kronēta jaunā rakstniece Kristīne Teilāne. Pēc šova Kristīnes dzīve sāka atgādināt asa sižeta filmas scenāriju, sieviete tika apsūdzēta par ielaušanos dzīvoklī un vēlēšanos nošaut sava bijušā vīrieša mīļāko Sandiju Loginu.

Sīvā, stresa pilnā cīņa par Pelnrušķītes titulu ilga desmit nedēļas, šajā laikā Kristīne piedzīvoja gan intriģējošus momentus, gan daudz stresa situāciju, taču notikumi, kuri sāka norisināties nākamajā dienā pēc šova, atgādināja asa sižeta filmas scenāriju.

Jaunā sieviete pēc trīs gadus ilgām attiecībām uzzināja par sava toreizējā drauga pastāvīgajiem sānsoļiem.

Foto: no personīgā arhīva

Turklāt bijušā drauga mīļākā Sandija Logina apsūdzēja Kristīni par ielaušanos privātīpašumā, miesas bojājumu nodarīšanu un pat draudēšanu ar ieroci.

Divu gadu laikā policija, izmeklējot krimināllietu, ir secinājusi, ka televīzijas šova «Pelnrušķīte» uzvarētāja Kristīne Teilāne nav ne ielauzusies svešā īpašumā, ne draudējusi ar ieroci, ne nodarījusi Sandijai Loginai miesas bojājumus.

«No situācijas esmu mācījusies to, ka vienmēr jāprot saglabāt mieru, lai cik psiholoģiski grūti būtu tas, kas darās apkārt. Kopumā šī neslava neko būtiski nav mainījusi manā dzīvē, jau toreiz vairākums cilvēku mani atbalstīja. Vienalga, lietas izbeigšana mani iepriecināja, bet kopumā es nelabprāt atceros to laika posmu,» stāsta Kristīne.

Foto: no personīgā arhīva

Tā kā Kristīne savu dzīvi ir saistījusi un vēlas saistīt ar rakstniecību, viņai nav patīkami, ka jebkurš raksts par viņas darbību literārajā jomā, kura Kristīnei ir ļoti būtiska, sākās ar skandāla pieminēšanu un tad sekoja tālākā informācija.

«Būtu likumsakarīgi tagad man sūdzēt tiesā šo sievieti par apmelošanu un neslavas celšanu, materiālu ir daudz, man ir laiks apdomāt, vai es esmu patiesi gatava visu šo netīrību vilkt sev pakaļ vēl pāris gadus,» aizdomājas Kristīne.

Foto: no personīgā arhīva

«Vēl esmu izveidojusi savu zīdaiņu apģērbu kolekciju «Moonbeam». Apģērbus apgleznoju ar rokām. Esmu ļoti laimīga savā jaunajā dzīvē, jo daru to, kas man patīk un iepriecina,» nobeidz Kristīne.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu