Tiek izsludināts Gustavo repertuāra papildkoncerts (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Latvijā pazīstamais mūziķis Arstarulsmirus, iepriekš zināms kā Gustavo, izsludina papildkoncertu Gustavo repertuāra pēdējo koncertu sērijā. Papildkoncerts notiks 4. februārī koncertzālē «Palladium», Rīgā. Koncerti notiks arī 5., 6., 7. un 8. februārī,

Komentējot Gustavo daiļrades cienītāju interesi par pēdējiem koncertiem, Arstarulsmirus saka: «Esmu ļoti priecīgs un gandarīts, ka man būs iespēja iepriekšējā radošā etapa noslēgumu nosvinēt tik kuplā klausītāju pulkā. Gatavojoties koncertiem un strādājot pie repertuāra un scenogrāfijas, ik dienas pārliecinos, ka tie tiešām būs neizmirstami, sirsnīgi un pacilājoši vakari.»

Daloties ar niansēm par repertuāru un pavadošo sastāvu, koncertu autors stāsta: «Februāra koncertos uzstāsimies ar līdzīgu sastāvu, kāds tas bija Pilsētas portāla koncertsērijā 2011. gadā — daiļvokālu trio, stīgu kvartets, taustiņi, ģitāra, kontrabass, klarnete, vibrofons, sitamie instrumenti, perkusijas un DJ ar skreča partijām un specefektiem. Tikai šajos vakaros klausītājiem būs iespēja dzirdēt daudz plašāka spektra repertuāru stilistikas ziņā, jo vakara gaitā mīsies tas, ko līdz šim izpildījām festivālos un lielkoncertos — aktīvākas kompozīcijas ar izteiktiem hiphopa ritmiem —, un «Pilsētas portāla» hipnotiskā eklektika, kur vairāk dominē melodiskums.»

Dzīvā sastāva pavadījumā skanēs kompozīcijas no albumiem «Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā», «Trešā elpa» un «Pilsētas Portāls», kā arī vairāki līdz šim nedzirdēti skaņdarbi.

Mūziķis izvēlējies Gustavo kā skatuves tēlu ierakstīt Latvijas mūzikas vēsturē un pievērsties jaunu daiļdarbu radīšanai. Šī ir pēdējā iespēja Gustavo mūzikas cienītājiem četros noslēdzošajos koncertos un vienā papildkoncertā izbaudīt spilgtāko dziesmu izlasi no mākslinieka līdzšinējās daiļrades.

Biļetes uz koncertiem pieejamas www.eKase.lv un TC Spice informācijas centrā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu