Repa magnātu Merionu «Suge» Naitu nopratinājusi policija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Amerikāņu repa magnāts Merions «Suge» Naits pieteicies policijā, kad viņš tika pasludināts par aizdomās turamo par viena gājēja notriekšanu un otra ievainošanu, kā arī bēgšanu no notikuma vietas.

Mūzikas producents ieradās Vestholivudas policijas iecirknī sava advokāta pavadībā.

Kā jau ziņots, avārija notika ceturtdien, kad ierakstu kompānijas «Death Row Records» līdzdibinātājs pie filmēšanas laukuma Losandželosā notrieca divus gājējus. Viens no viņiem ir miris, savukārt otrs atrodas slimnīcā.

Aculiecinieki portālam TMZ atklāja, ka Naits esot piedalījies video uzņemšanā ar reperiem «Ice Cube» un «Dr Dre». Naita un divu vīriešu starpā izcēlās konflikts. Avārija notika, kad Naits mēģināja aizbraukt no notikuma vietas.

Naita advokāts apstiprināja ziņas, taču uzstāja, ka tas esot bijis nelaimes gadījums. «Viņam vardarbīgi uzbruka divi vīrieši. Mēģinot bēgt, viņš diemžēl notrieca divus citus indivīdus,» teica advokāts. «Viņš centās aizbēgt.»

Izklaides ziņu portāls WENN vēsta, ka mirušais esot Naita draugs Terijs Kārters, savukārt ievainotais ir aktieris Klē Slons.

90.gadu sākumā Naits un «Dr Dre» nodibināja ierakstu kompāniju «Death Row Records», kas padarīja slavenus reperus «Snoop Dogg» un Tupaku Šakuru jeb «2Pac».

Ierakstu kompānija nonāca grūtībās 1996.gadā, kad Naits nonāca cietumā. Viņš bija pārkāpis noteikumus, ar kādiem tika atbrīvots no ieslodzījuma par saķeršanos ar bandas locekli 1992.gadā.

2003.gadā Naits uz desmit mēnešiem tika ieslodzīts par kautiņu pie naktskluba Holivudā.

Pagājušogad mūzikas balvu ballītē Naits tika sašauts ar sešiem šāvieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu