Vai tu ar 56 miljoniem dolāru darītu to pašu, ko reperis «Jay Z»?

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu reperis «Jay Z» grasās par 56 miljoniem ASV dolāru (49,5 miljoniem eiro) iegādāties zviedru mūzikas straumēšanas kompāniju «Aspiro».

«Jay Z» piederošais uzņēmums «Project Panther Bidco Ltd» piektdien paziņoja, ka vienojies par kompānijas pirkšanu. Tā papildinās repera biznesa impēriju, kurā patlaban ir apģērbu zīmols «Rocawear» un sporta bāru ķēde «40/40».

«Aspiro» pieder mūzikas straumēšanas pakalpojums «WiMP».

«Aspiro» ir «novatoriska, augstas kvalitātes kompānija ar spēcīgu izaugsmes potenciālu nākotnē», sacīja «Project Panther Bidco Ltd».

«Jay Z», īstajā vārdā Šons Korijs Kārters, ir starp visu laiku pelnošākajiem mūziķiem. Visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 100 miljoni viņa ierakstu. Biznesa žurnāls «Forbes» pagājušogad viņa bagātību lēsa ap 520 miljoniem dolāru (460 miljoniem eiro).

«Jay Z» papildus mūzikai darbojas arī uzņēmējdarbībā, tāpat kā vairāki citi reperi. «Dr Dre» izveidoja «Beats» austiņu kompāniju, ko vēlāk par 3,2 miljardiem ASV dolāru (2,7 miljardiem eiro) pārdeva tehnoloģiju gigantam «Apple». Savukārt reperis «50 Cent» pārdeva savu vitaminizētā ūdens zīmolu kompānijai «Coca-Cola».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu