Fotogrāfs Sergejs Kondrašins prezentē jauno kailo skaistuļu kalendāru (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ceturtdien, 16. janvārī, pulksten 19.00 tirdzniecības centrā «Spice» atklāja fotogrāfa Sergeja Kondrašina izstādi, kurā ir apskatāmas fotogrāfijas no jaunā kalendāra. Kalendārs joprojām ir gana erotisks, erotika, kā vienmēr, ir baudāma, nevis vulgāra.

Sergejs Kondrašins jau devīto reizi pēc kārtas ir radījis lielisku kalendāru, kalendārā pozējušas desmit modeles, un ikvienai sievietei fotogrāfs atradis speciālu pieeju, kā nekā kalendāra fotografēšana šoreiz ilgusi nevis pāris nedēļas, bet veselus trīs mēnešus.

Tomēr, lai vai cik populārs kalendārs arī būtu, tieši šis gads bija liktenīgais, jo Sergeju māca šaubas par kalendāra izveidi, bet beigu beigās viņš nespēja pretoties ideju lidojumam un radīja jaunu kalendāru.

Fotogrāfijas tapa spāņu salā Tenerifē, kurā jau gadu mitinās fotogrāfs ar ģimeni. Saules tuvums, krāsu spilgtums lika atturēties no melnbalta kalendāra izveides, kā tas bija pierasts pagājušajos pāris gados, bet mudināja izveidot krāsainu kalendāru, lai izceltu ne tikai Tenerifes skaistumu, bet arī sieviešu acu un ādas krāsas.

Jaunajā kalendārā fotografējās desmit modeles, aktrise Pilara Maijo, kura piedalījusies filmā «Ātrs un bez žēlastības 6», profesionālas modeles – Karla Kavrera-Gonsalesa, Šušila Smita-Brito, Hara Ndoje un latvietes - fitnesa trenere Laura Ozola, nekustamā īpašuma speciāliste Marija Sīmane, daivinga instruktore Kristīne Jermuša un sabiedrisko attiecību speciāliste Gaļina Iļjina. Divas kalendāra modeles – dziedātāja Liene Candy un rotaslietu dizainere Ksenija Jonsena - fotografēties kalendāram ieradās no Latvijas, saņemot fotogrāfa piedāvājumu.

Kalendārs, kā jau vienmēr, ir izdots ierobežotā daudzumā – tie ir tikai 500 eksemplāru, no kuriem puse dosies uz Tenerifi, kur janvāra beigās notiks projekta prezentācija.

Prezentācijas pasākumu apmeklēja un labprāt pie savām fotogrāfijām pozēja Liene Candy un rotaslietu dizainere Ksenija Jonsena.

Oficiālās uzrunas bija ļoti īsas, fotogrāfs deva cilvēkiem iespēju pašiem savā nodabā, baudot vīna glāzi, apskatīt uzņemtās fotogrāfijas.

Sergejs vienu kalendāru izlozēja klātesošajiem viesiem, izvilkt īsto laimīgo viņam palīdzēja mazā meitiņa, kura atbalstīja tēti it visā, gan fotografējās, gan vajadzīgajos brīžos paturēja ūdens glāzi, gan izvilka laimīgo lozi.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu